Digital Takeover 2019.

 

Digital Takeover je inovativna edukacijska platforma pokrenuta 2015. godine s ciljem transformacije hrvatske digitalne scene, ali i povećanja ukupnog postotka ulaganja u digital. Nastala je u  u organizaciji 24sata te u kratkom vremenu postaje centralno mjesto za digitalnu komunikaciju najutjecajnijih hrvatskih decision-makera. Misija Digital Takeovera je osnaživanje aktivne uloge i primjene znanja pojedinca u kulturi neprestane disrupcije, transformacije i inovacije, uz snažan utjecaj na podizanje svijesti o važnosti digitalnog društva u cjelini. 

Digital Takeover 2019. donosi bogati program s renomiranim domaćim i internacionalnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije te prezentira širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove. Ove godine nastupa više od 30 predavača i panelista, uz prezentacije i stručna predavanja, a  jedan od panelista panela ‘State as your partner on the road to success in the digital age’ je i predsjednik Obrtničke komore Zagreb, dr.sc. Mirza Šabić

Na panelu su i sudjelovali Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta;  Marko Rakar, izvršni direktor tvrtke MRAK i Nikola Dujmović, predsjednik tvrtke SPAN.  Panelisti su raspravljali o ulozi države, kao partnera, na putu do uspjeha u modernom digitaliziranom dobu. 

Više pročitajte OVDJE