Polaznicima poduzetničkih edukacija uručeni certifikati

U prostorijama Udruženja obrtnika održana je peta i posljednja edukacija „“Trendovi budućnosti – danas predviđamo – sutra djelujemo“ iz prvog ciklusa od pet besplatnih edukacija za sve buduće i sadašnje poduzetnike u organizaciji Grada Jastrebarskog i provedbi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra s ciljem jačanja produktivnosti na realnom tržištu kao i podizanja poslovnih kompetencija poduzetnika i onih koji će to tek postati.
Edukacije su rezultat zajedničke suradnje Grada Jastrebarskog i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra koje su se provodile kao dio aktivnosti iz projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva.
Polaznici pet besplatnih edukacija na teme; „Ja (ne) mogu biti poduzetnik, „Izazovi financija, računovodstva i poreznog sustava RH“, „Ja sam prodajni čarobnjak“, „Od ideje do realizacije“ „Trendovi budućnosti – danas predviđamo - sutra djelujemo“ sudjelovanjem na edukacijama ostvarili su pravo na uvjerenje o osposobljenosti iz prvog modula znanja i informacija obrazovnog ciklusa centra, te su im uručeni certifikati prvog modula poduzetničke akademije.
Polaznicima se u uvodnom dijelu obratio Fran Poštenjak, mladi poduzetnik iz Jastrebarskog koji je pohađao edukacije te nakon njih započeo uspješno vlastitu poslovnu aktivnosti. Budući da već dvije godine posluje kao vlasnik i direktor tvrtke Arboring,  prenio im je svoje iskustvo te čestitao na uspješno završenoj edukaciji.
Certifikate je polaznicima uručio zamjenik gradonačelnika i predsjednik Udruženja Stipe Bučar uz direktoricu Centra gđu. Sanelu Dropulić, a za uspješno sudjelovanje u prvom ciklusu edukacija, certifikate su dobili  Snježana Agostini, Dubravka Horvat Uzelac, Franjo Uzelac, Marko Gvozdanović, Ivana Kelečić, Marina Stepinac, Ines Matasić, Olena Katovčić, Iva Sadiković, Petra Pernar, Vesna Budinšćak i Sena Klanjčić.