NOVIM ČLANOVIMA OBRTNIČKE KOMORE ZAGREB                                 

                                     

Poštovani,

čestitamo Vam na izboru obrta kao oblika Vašeg poduzetničkog djelovanja i ulasku u članstvo Hrvatske obrtničke komore-OBRTNIČKE KOMORE ZAGREB !

Od 25. 05. 2018. godine u Republici Hrvatskoj je u primjeni Opća uredba o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu: Uredba) koja predstavlja bitan napredak u području zaštite osobnih podataka.

Sukladno Uredbi, donijeli smo Pravilnik o zaštiti i obradi osobnih podataka i imenovali Službenika za zaštitu osobnih podataka, koji dodatno brine da se Vaši osobni podaci u Hrvatskoj obrtničkoj komori-OBRTNIČKOJ KOMORI ZAGREB (dalje u tekstu OKZ) zakonito obrađuju. Naš Pravilnik o zaštiti i obradi osobnih podataka dostupan je na našoj internetskoj stranici: www.okz.hr te Vas molimo da se dodatno informirate o svojim pravima, kao i novim standardima zaštite privatnosti koje OKZ uvodi u poslovanje, kao i o Programu pogodnosti Artifex kojim Vam kao članu nudimo popuste kod brojnih dobavljača.

Kao što Vam je poznato, OKZ prikuplja i obrađuje osobne podatke prvenstveno s  ciljem promicanja obrta i obrtništva, zastupanja i predstavljanja obrtnika i ostalih članova OKZ-a na regionalnoj razini, pružanja pomoći prilikom osnivanja i poslovanja obrta, ali i ugovaranja usluga i uspostavljanja poslovnog odnosa, ispunjenja ugovornih obveza, unaprjeđenja poslovnih procesa te izvršavanja zadaća od javnog interesa.

Količina podataka koje prikupljamo ovisi o vrsti usluge koje pružamo. Uz podatke koji su nam potrebni za te svrhe postoji mogućnost prikupljanja i dodatnih podataka  koji su nam potrebni a radi ispunjenja naših zakonskih obveza.

Zahtjeve u pogledu zaštite Vaših podataka koji su propisani Uredbom obradit ćemo u skladu sa svim odredbama Uredbe i ostalih propisa Republike Hrvatske te ove postupke shvaćamo kao priliku da postojeće povjerenje dodatno učvrstimo i unaprijedimo.

U privitku se nalazi obrazac PRIVOLE kojim nam dajete svoju suglasnost za obradom, korištenjem, prikupljanjem, analiziranjem i arhiviranjem navedenih osobnih podataka. Ukoliko želite da Vam dostavimo kartice iz Programa pogodnosti Artifex /  Artifex karticu, INA plus karticu, Obrtnički list, News lettere kao i razne druge pozive i priopćenja / molimo Vas da nam dostavite popunjenu i potpisanu PRIVOLU /osobno, poštom ili skeniranu mailom na gdpr@okz.hr

Više o Artifexu i aktivnostima OKZ možete doznati na našoj web stranici www.okz.hr

Ukoliko imate potrebu za dodatnim informacijama obratite se na naš broj 01 4806-551 ili upitom na: okz@okz.hr. ili dođite u OKZ, Zagreb, Ilica 49/II kat.

 

S poštovanjem,

                                                                                         Predsjednik Komore:

                                                                                           dr.sc. Mirza Šabić

PrilogVeličina
Datoteka PRIVOLA _ OKZ_.docx3.05 MB