Članovima pogodnosti Artifex ADRIACERT osigurao je:
  • 10% rabata na redovne cijene za sve usluge certificiranja sustava upravljanja prema međunarodnim normama
  • 10% rabata na sve edukacijske programe
Zašto odabrati ADRIACERT:
  • Naši auditori su osobe u prosjeku sa 30-tak godina radnog staža i u prosjeku oko 17-18 godina savjetničkog i auditorskog iskustva u raznim vrstama organizacija privatnog i javnog sektora.
  • U našem timu imamo inženjere, ekonomiste, licencirane revizore, liječnike, kemičare, pravnike, tehnologe, te magistre i doktore znanosti.
  • U potpunosti se pridržavamo pravila auditiranja u skladu sa IAF obaveznim dokumentima, što jamči konkurentnu cijenu i jasnu kalkulaciju troškova bez skrivenih nepredviđenih izdataka.
  • Cijeli naš certifikacijski proces je pod kontrolom vlastitog softverskog rješenja, kojeg smo razvili za vlastite potrebe.
Napredna tehnika auditiranja
Pružiti našim klijentima više nego što očekuju. To je smisao napredne tehnike auditiranja. Ukoliko je u vašoj organizaciji izgrađen sustav upravljanja koji je procesno orijentiran, prepoznati su i dokumentirani vertikalni i horizontalni procesi koji se mjere i njima se upravlja, uspostavljen je sustav poboljšanog upravljanja zadovoljstvom korisnika, uspostavljen je sustav upravljanja rizicima, tada naši auditori mogu provesti naprednu tehniku auditiranja. Samo i jedino od takvog sustava upravljanja i od takvog audita vaša organizacija će imati dugoročnu poslovnu korist i siguran rast. Provjerite nas ili nas nazovite na +385 1 770 7273.
Kontrolirate li vaše dobavljače i poslovne partnere
Vaši poslovni partneri, a posebno vaši dobavljači su najslabija karika u vašem proizvodno/uslužnom lancu. Ukoliko nemate kontrolu nad vašim dobavljačima, tada svakako unosite najmanje jedan nekontrolirani dodatni rizik u vaš poslovni sustav. ADRIACERT može u vaše ime kod vaših dobavljača i poslovnih partnera provesti potpuno nepristran audit.
….i na kraju: kao akreditirana certifikacijska tvrtka, pod stalnim smo nadzorom Hrvatske Akreditacijske Agencije.
Posjetite nas na www.adriacert.hr ili ugovorite termin sastanka.