Artifex (lat. artifex- volja obrtnika) je program pogodnosti kojeg je pokrenula Obrtnička komora Zagreb kako bi svojim članovima olakšala poslovanje kroz razne popuste kod partnera koji su pristupili spomenutom programu. Artifex je zamišljen na način da osoba koja pristupi programu može bez dodatnih troškova koristiti pogodnosti koje nude partneri.

Članstvo se dokazuje Artifex karticom pogodnosti koju možete zatražiti popunjavanjem pristupnice OVDJE.Artifex kartica u potpunosti je besplatna za naše obrtnike te omogućava jednostavnije i brže ostvarivanje popusta u Artifex programu pogodnosti. 

 

Tko može korisiti program pogodnosti Artifex?

Pogodnosti programa Artifex trenutno mogu koristiti članovi Obrtničke komore Zagreb koji uredno podmiruju komorski doprinos i dobrovoljni članovi koji spadaju pod grad Zagreb i Zagrebačku županiju.

Dobrovoljnom članstvu možete pristupiti popunjavanjem pristupnice klikom na poveznicu OVDJE.Kako koristiti Artifex karticu pogodnosti?

Artifex karticu možete koristi na svakom prodajnom mjestu Artifex partnera s kojim Obrtnička komora Zagreb ima sklopljen sporazum. Listu naših Artifex partnera možete pronaći OVDJE. Također, naše Artifex partneri redovito objavljujemo i u Obrtničkom listu. Online publikacije Obrtničkog lista pronađite OVDJEKako se kartica aktivira?

Kartica se aktivira prvim korištenjem. Nije potrebno aktivirati je na ni jedan drugi način, kartica će zabilježiti Vaše prvo korištenje kao aktivaciju. Što ako izgubim karticu? 

Ukoliko je Vaša Artifex kartica izgubljena molimo da nestanak kartice prijavite na artifex@okz.hr ili broj telefona 01/4806 554.Što ako ne želite koristiti Artifex karticu? 

Artifex kartica je jedan od najsigurnijih načina korištenja Artifex popusta. Ukoliko se bojite za sigurnost, Vaši su podaci zaštićeni od svake zloupotrebe.

Isto tako Artifex kartica Vam donosi brojne pogodnosti kod više od sto Artifex partnera.  U slučaju da ipak niste zainteresirani za Artifex karticu, molimo Vas da karticu s Vašim imenom uništite (škarama prerežite magnetnu traku), kako bi se spriječilo daljnje korištenje ako ne želite  koristiti Artifex popuste.Nisam obrtnik/ca, mogu li koristiti Artifex program pogodnosti? 

Pogodnosti programa mogu koristiti dobrovoljni članovi Obrtničke komore Zagreb koji spadaju pod grad Zagreb i Zagrebačku županiju. Dobrovoljnom članstvu možete pristupiti popunjavanjem pristupnice.Što ako u poslovnici ne žele primiti Artifex karticu?

Svi Artifex partneri upoznati su s Artifex programom pogodnosti, isto tako upoznati su i s načinom korištenja Artifex kartice. Ukoliko se ipak desi da na prodajnom mjestu prodavači/ice nisu upućeni, molimo Vas da nam javite problem na broj telefona 01/4806 554 kako bi se problem riješio što prije. Mogu li Artifex popust koristiti na jedan artikl ili na cijeli asortiman?

Molimo Vas da prije nego što krenete sa korištenjem pogodnosti, pročitate uvjete i pogodnosti koje nude naši partneri u sklopu Artifex programa klikom na poveznicu ARTIFEX PARTNERI. Neki od partnera nude popuste na cijeli asortiman ili usluge dok drugi imaju pogodnosti na samo dio asortimana ili usluga i zbog toga je bitno da se informirate prije nego što odlučite posjetiti jednoga od naših partnera.

Svako zloupotrebljavanje, gubitak ili pronalazak tuđe Artifex kartice molim prijaviti na artifex@okz.hr ili na broj telefona 01/ 4806 554.

Za sva daljnja pitanja stojimo Vam na raspolaganju!  

Iskreno se nadamo da će ovi popusti naših partnera smanjiti troškove Vašeg poslovanja.

 

 

PrilogVeličina
PDF icon Pravilnik programa pogodnosti Artifex192.65 KB