algebra

Algebra Grupa je vodeći hrvatski i regionalni privatni obrazovni sustav prisutan u 30 gradova diljem Republike Hrvatske, s više od 220 stalno zaposlenih i više od 500 vanjskih suradnika.
Kroz proteklih 25 godina rada, Algebra je postala najznačajniji regionalni edukacijski partner tvrtki Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, VMware, EC-Council i drugih. U obrazovanju odraslih školujemo oko 18.000 polaznika seminara i programa obrazovanja godišnje, dok u visokom obrazovanju upisujemo svake godine više od 300 novih studenata. Kvalitetu poslovanja Algebre prepoznali su kako naši klijenti, tako i svi značajniji proizvođači softvera, a dokazuje ga i implementirani ISO 9001:2000 certifikat koji smo uveli još 2004. godine.

Stručni kratki studij

Algebra za sve članove Obrtničke komore Zagreb nudi popust od 5% prilikom upisa stručnog kratkog studija internetskog marketinga. Prvi dvogodišnji stručni kratki studij iz područja digitalnih tehnologija, Algebrin studij internetskog marketinga bit će otvoren za upise maturantima i učenicima strukovnih škola, uključujući i učenicima sa završenim trogodišnjim srednjim obrazovanjem. Stručni kratki studij prilika je za sve koji nisu polagali državnu maturu ili su je polagali i nisu je položili da ipak krenu prema pristupničkoj razini, a kasnije potencijalno i prema prvostupničkoj ili magistarskoj diplomi. Pokretanjem novog studija otvaraju se tako prilike svima onima koji žele dalje razvijati svoju karijeru u području marketinških komunikacija s naglaskom na internetske komunikacijske kanale ili se prekvalificirati iz nekog drugog područja u polje suvremenih komunikacija, marketinga i oglašavanja.

Kontakt:
ALGEBRA
Gradišćanska 24, 10000 Zagreb
Web: www.algebra.hr
e-mail: ivana.zlataric@algebra.hr