Tvrtka LASER-PRODAJA d.o.o. sa sjedištem u Slavonskom Brodu, postoji i djeluje od 2015. godine kada je osnovana izdvajanjem iz matične tvrtke Laser d.o.o. koja posluje od 1992. godine.  
U osnovnu djelatnost tvrtke ulaze proizvodnja, prodaja i montaža PVC stolarije, prodaja laminata i kompletnog pripadajućeg pribora za njegovu montažu, prodaja tepiha, garažnih vrata, sobnih vrata, fasadnih sustava i sistema suhe gradnje (gips ploče, profili, vijci...).
 
Iz velikog izbora kvalitetnih proizvoda koje imamo u ponudi, zasigurno će te pronaći one koji su Vam potrebni. 
 
  • PVC stolarija koju imamo u ponudi je vrhunske kvalitete, modernog dizajna i potpuno prilagodljiva Vašim potrebama. Prilikom proizvodnje PVC stolarije koristimo profile njemačkog proizvođača Salamander i okove njemačkog proizvođača GU Uni-Jet. 
  • Laminati koje imamo u ponudi su renomiranih svjetskih proizvođača Swiss Krono, My Floor i Tarkett.
  • Naših devet izložbeno - prodajnih centara nalazi se u Zagrebu, Velikoj Gorici, Gornjem Stupniku, Sesvetama, Osijeku, Slavonskom Brodu, Splitu i Šibeniku. 
 
Tvrtka Laser-prodaja d.o.o.  svim članovima projekta Artifex omogućuje:
  1. Popust od 30% za gotovinsko plaćanje na sve laminate i svu PVC stolariju (ukoliko je artikl na redovitom popustu, za kupce se primjenjuje za njih povoljniji popust)
  2. Popust od 20% popusta za kartično plaćanje na sve laminate i svu PVC stolariju (ukoliko je artikl na redovitom popustu, za kupce se primjenjuje za njih povoljniji popust)
  3. Popust od 5% za plaćanje gotovinom na sav ostali asortiman u ponudi (popratni asortiman za laminate i PVC stolariju, tepisi, sobna vrata, garažna vrata, sistemi suhe gradnje, fasadni sistemi) 
Dodatne informacije možete pronaći na www.centarlaser.hr