Digitalna agencija Papar razvija atraktivne i funkcionalne web stranice i web trgovine. Papar projekte vodi načelima marketinga s točno određenim ciljevima. Desetogodišnje iskustvo i reference govore u njihovo ime.

Njihova kreativna web rješenja poboljšavaju prodaju kao i ostale usluge koje nude a to su izrada marketinških strategija i vizualnih identiteta, prodaja domena, hosting web stranica i održavanje web stranica te dizajn i tisak materijala.

Digitalna agencija Papar je članovima Artifex programa osigurala posebne pakete oglašavanja po vrhunskim cijenama! Povećajte broj posjeta na svoju web stranicu, ojačajte Google, Facebook ili Instagram prisutnost Vašeg poduzeća i omogućite novim i postojećim klijentima da Vas lakše pronađu i upoznaju Vašu ponudu proizvoda i usluga.
Birajte između Basic, Plus ili Pro paketa oglašavanja i podignite svoje poslovanje na novu razinu.
Za one ograničenog budžeta, Basic paket mogao bi biti dobar početak. Za samo 331,80 € (2500kn) dobivate Google, Facebook ili Instagram oglašivačku kampanju koja će privući potencijalne kupce da kliknu na Vašu stranicu i pogledaju Vaše proizvode i usluge.

Ako prepoznajete važnost oglašavanja, ali još niste spremni na veći iskorak, Plus paket je za Vas. Dosegnite i do 35% više novih i zainteresiranih, potencijalnih kupaca u odnosu na Basic paket, za samo 391,50 € (2950 kn).

Paket Pro je osmišljen za kompanije koje su ozbiljne oko unapređivanja svog poslovanja, žele se značajno izdvojiti od konkurencije i istaknuti svoje poduzeće. Pometite konkurenciju stopostotnim povećanjem broja korisnika koji će posjetiti Vaše stranice u odnosu na Basic paket, za samo 537,50 € (4050 kn).

Osnažite sliku svog poduzeća i proširite svoje tržište uz Papar!
Saslušat ćemo i odgovoriti na pitanja svih onih koji žele znati više, a za najambicioznije ćemo izraditi plan i ponudu koja odgovara Vašim zahtjevima.

PDV nije uključen u cijene.

Kontakt:
PAPAR d.o.o. dizajn i promocija
Avenija Dubrovnik 46, 10000 Zagreb
tel.: 01/3644-255
Web: www.papar.hr