Sansego svim članovima programa Artifex omogućuje:

  1. Besplatan upis u platformu Happy hour za sve članove HOK-a uz korištenje neograničenog broja Happy hour ponuda koje će se prikazivati u kategorijama: „aktualno“ i „u najavi“
  2. 30% rabata na redovnu cijenu za kategorije: „predloženo“, „spremljeni“ i „sistem odanosti“

S aplikacijom HAPPY HOUR razveselite svoje goste i posjetitelje!

Nema tog ugostitelja, vlasnika trgovine ili uslužne djelatnosti koji za svoje stranke ne bi učinio sve. U poplavi mnogih ponuda važno je da baš Vašu ponudu u pravom trenutku vide onima kojima je namijenjena. Kako to najbrže i najlakše postići?

Prijavite svoje poslovanje putem mrežne stranice u sustav Happy Hour i istodobno unesite svoje ponude. Svaki dan, 24 sata, prikupljaju se informacije o najboljim trenutačnim, vremenski i cijenom ograničenim ponudama.

Putem besplatne mobilne aplikacije Happy Hour Vašu ponudu odmah nakon unosa (u realnom vremenu) donosimo na zaslone mobilnih telefona naših mnogobrojnih korisnika. Tako možete lako, brzo i ekonomično o neograničenom broju svojih Happy Hour ponuda obavijestiti korisnike u svojoj neposrednoj blizini i na širem području.

Zaboravite visoke cijene i kratko vrijeme odaziva nakon oglašavanja na televiziji i radiju ili putem letaka –Happy Hour djeluje od trenutka kada svoju ponudu unesete u sustav!

Kako Happy Hour radi za vas?

Korisnika ponajprije privuče konkretna Happy Hour ponuda koju ste objavili. Tko klikne na ponudu (čije se trajanje može odrediti do u minutu) , dobije detaljne podatke o Vašem lokalu i usluzi - ime, adresu, radno vrijeme, fotografije i lokaciju na interaktivnoj karti. Nakon unosa tih podataka, možete dodati svoje buduće ponude i produljiti trajanje aktualnih, ili istaknuti prednosti svojih usluga (parkirališna mjesta, besplatan wifi...)

Mnogobrojne su i potpuno razdvojene kategorije prema kojima korisnik aplikacije u svojem mobitelu jednostavno filtrira izbor što mu omogućuje pregledan i lak odabir Happy Hour ponuda - od jutarnje kave i pića do sendviča i ručka, uz mnogo prednosti, pogodnosti i popusta iz različitih lokala i trgovina! Nastojimo da ponude koje donosi aplikacija Happy Hour budu vrlo raznolike i zato stalno obogaćujemo i povećavamo broj kategorija – tako svatko može pronaći nešto za sebe!

Happy Hour nudi gotovo sve!

Iskustva već prijavljenih korisnika aplikacije Happy Hour pokazuju da objavom svojih ponuda u sustavu Happy Hour možete znatno povećati promet i opseg poslovanja svoje tvrtke te broj svakodnevnih posjetitelja. Uspostavom programa odanosti ili nekim od mnogih oblika nagradnih igara (koje su Vam dostupne u aplikaciji) možete osigurati da Vaši gosti potroše više.

Aplikacija je jednostavna i nudi neograničen pristup, mogućnost neograničenog broja ponuda i sustava odanosti kompatibilnog sa svim postojećim sustavima koji se temelje na kuponima ili letcima. Daje i potpuni nadzor nad izdanim besplatnim proizvodima ili uslugama (odgovorna osoba prima e-poruku o tome tko je, prema kojoj osnovi, kome i kada izdao besplatan proizvod ili uslugu). Takav potpuni nadzor pogodan je za manje iskusne zaposlenike.

Možete predstaviti i buduće ponude. One će se prikazati u najavi za sljedeći dan, vikend ,tjedan ili mjesec - pozivi na planirane promocije, događaje, koncerte, zabave, različite kulinarske priredbe ... – te sve korisnike u svojoj bazi preko sustava "push" informacija možete brzo i besplatno obavijestiti.

Neka vaš HappyHour počne danas!

Na mrežnoj stranici www.happyhour-24.com možete jednostavno u nekoliko trenutaka BESPLATNO registrirati svoju tvrtku i unijeti sve podatke u naš sustav te odmah odrediti svoje Happy Hour ponude.

Kontakt i podrška:
e-mail: davorp@happyhour-24.com
Tel: 098 82 82 74