SERVIS BUKOVINA - Zaprešić, ovim Sporazumom o poslovnoj suradnji članovima Obrtničke komore Zagreb osigurava sljedeće pogodnosti kod kupnje i servisa informatičke opreme i uređaja, te prodaje i najama fiskalne POS opreme i prijenosnih blagajni Digitron Buje:

  1. Usluga servisa IT opreme (računala, laptopa, pisaća, fotokopirnih i multifunkcijskih uređaja): 15% rabata
  2. Usluga servisa POS sistema i najama fiskalnih blagajni: 10% rabata
  3. Usluga osiguranja zamjenskog uređaja za rad u vrijeme popravka vašeg uređaja: 5% rabata
  4. Originalni toneri i tinte: 15% rabata
  5. Zamjenski toneri i tinte:15% rabata
  6. Hardware: 5% rabata
  7. Jedinstvena usluga: servis pisaćih strojeva( mehaničkih/električnih) 10% rabata

Rabati se odnose na veleprodajne cijene i jednokratno plaćanje za pojedine grupe artikala i ne mogu se kombinirati s drugim popustima i akcijama. Sve narudžbe veće od 500,00 kn neto bez PDV-a dostaviti će se besplatno na adresu naručitelja, a za narudžbe manje od 500,00 kn, roba će biti poslana kurirskim službama uz trošak dostave od 30,00kn + PDV po pošiljci.

SERVIS BUKOVINA će članovima Obrtničke komore Zagreb odobriti odgodu plaćanja UZ PREDHODNI DOGOVOR ZA PLAČANJE IZVAN VALUTE uz potpis ugovora. Obrtnička komora Zagreb ne odgovara za preuzete financijske obveze svojih članova. Sve informacije o korištenju pogodnosti iz ovog Sporazuma mogu se dobiti na adresi SERVISA BUKOVINA , putem maila: servis.bukovina@zg.t-com.hr i na sljedećim brojevima telefona:
+385 (01) 3354 966, +385 (01) 3355 128 te na mobilne telefone koji se nalaze na www.servis-bukovina.hr