Plinoinstalaterski obrt Servoplin bavi se servisima i ugradnjom plinskih trošila, instalacijom plina, centralnog, solarnog grijanja, ispituju i plinske instalacije i plinska trošila za MTU (minimalno tehničke uvijete). Izrađuje proračune centralnih grijanja te izdaje troškovnike za iste. Savjetuje u odabiru opreme plinskih trošila i centralnog grijanja.

Posjeduje licence:
– Gradske Plinare Zagreb za izvođenje instalacija plina od ormarića na kući do plinskih uređaja unutar objekta,
– Proizvođača Bosch, Junkers i Vaillant-a za servise i ovjere jamstva te otklanjanje kvarova kako u jamstvenom roku tako i van jamstvenog roka.

SERVOPLIN vl. Tihomir Mihalić sa dugogodišnjim iskustvom bavi se servisima i ugradnjom plinskih trošila, instalacijom plina, centralnog grijanja, ispitujemo plinske instalacije i plinska trošila za MTU (minimalno tehničke uvijete). Trude se da sve vaše želje i zahtjeve dožive kao vlastite, tako da im je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu. Tim stručno osposobljenih i kvalificiranih djelatnika zajedno sa najnovijom tehnologijom, alatima i strojevima provodi vaše ideje u stvarnost, time pružaju dugovječnost i kvalitetu radova. Na raspolaganju su vam i da vas upute u odabir opreme plinskih trošila i sustava centralnog grijanja, na vama je da im ukažete povjerenje i da se uvjerite u kvalitetu djelatnosti plinoinstalaterskog obrta Servoplin.

Svim korisnicima u programu Artifex, SERVOPLIN omogućuje:

10% rabata na redovne cijene za daljnju prodaju (vrijedi za sve artikle i prodaju)
10% rabata na redovne cijene za krajnju potrošnju (vrijedi za sve artikle i prodaju)

Sve informacije o ponudi i cijeni možete zatražiti putem e-maila ili telefonski.

-KONTAKT-
SERVOPLIN
Adresa: Breza 36b 10040 ZAGREB
Telefon: 01 29 30 438
Mob: 098 415 367
Fax: 01 29 90 939
e-mail: servoplin@net.amis.hr