Tvrtka SHAPEIT bavi se stručnim edukacijama za frizere sa GLAMOUR School iz Verone i njihovim vrhunskih stilistima. Na taj način omogućavamo frizerima kontinuirani napredak i usavršavanje i ostanak u trendu frizerskih događanja u svijetu. Organiziramo stručna putovanja u jednu od najvećih Akademija za frizere u Europi, koja surađuje sa svim svjetskim stilistima, a nalazi se u Veroni pod nazivom QUEEN AKADEMIJA. Distributeri smo za Hrvatsku najprestižnijeg stručnog časopisa za frizere QUEEN i PRINCE iz Verone koji se prodaje u Europi, Americi i Australiji te izlazi 4 puta godišnje.

Zastupamo kao distributeri u Hrvatskoj firmu MYOSOTIS iz Verone i njihove prirodne proizvode O'RISING, koji vrlo uspješno rješavaju probleme na kosi i vlasištu, a to je opadanje kose, perut, seboreju, a suha kosa postaje sjajna i nelomljiva. Radimo stručne seminare sa liječnicom kako postati fitolog i kako otvoriti kutak zdravlja i njege kose u frizerskom salonu i na taj način povećati uslugu i dolazak više klijenata u salon.

Prodajemo frizerima prirodne proizvode VATIKA (100 % prirodna kana za kosu četiri nijanse crna, crvena, smeđa i prirodno smeđa). Distributeri smo proizvoda FITOAROMA Mirisi Istre 100% ECO proizvodi, koji sadrže prirodne sastojke mediteranskog bilja, a namijenjeni su njezi kože, lica, tijela i kose.

Potpisom ugovora u projektu zajedničke nabave Artifex svi članovi Obrtničke Komore Zagreb imaju povlaštene uvjete - popuste i to po grupacijama svojih usluga, i to:

  1. 10% rabata na redovne cijene za daljnju prodaju
  2. 10 % rabata na redovne cijene za krajnju potrošnju. 

Svi zainteresirani mogu se javiti putem telefonskog broja 092 345-3292 ili putem e-mail adrese: shapeit.j@gmail.com