Tvrtka Sigma plus započela je radom još davne 1996. godine, skromno u okruženju Makarske, entuzijazmom poduzetnika punog vjere u sebe i svoje ciljeve. Sigma plus u svom pristupu radu i ciljanim tržištima razlikuje se od konkurencije od svojih početaka pa do danas.

Specifičnosti ponude i način rada te novi tehnološki iskorak drvnog centra Sigma plus ogledaju se i u činjenici da je 2012. godine napravljen iskorak prema tržištu Zagreba otvaranjem novog drvnog centra znakovita imena Concept store. U svom poslovanju Sigma plus je usmjerena na podršku stolarima kod opremanja zahtjevnih projekata kao što su hoteli, ljekarne, liječničke ordinacije i sl. U projektiranju se uvelike oslanjaju na softversku pripremu i obradu, na što se logično nadovezuje korištenje CNC tehnologije koja radne naloge preuzima u digitalnom formatu, čime se postiže velika fleksibilnost obrade, povećava produktivnost te se u konačnici skraćuju rokovi isporuke. Dodatni zamah u Sigmi plus očekuju nabavkom novih tehnoloških sustava koji omogućuju još veće kapacitete obrade i znatno veću produktivnost i kvalitetu obrade.

Sigma plus d.o.o., Sporazumom o poslovnoj suradnji, članovima Obrtničke komore Zagreb osigurava sljedeće pogodnosti pri kupnji :

  • 15 % rabata na redovne cijene za daljnju prodaju
  • 12% rabata na redovne cijene za krajnju potrošnju

Kontakt:

SIGMA PLUS CONCEPT STORE

Slavonska avenija 52, 10000 Zagreb

prodaja ploča:

t: 01 5520 838

t: 01 6185 491

e: concept-store@sigma-plus.hr

prodaja okova:

t: 01 5542 371

e: okovi@sigma-plus.hr

RADNO VRIJEME:

pon.-pet.: 07-20 sati

sub.: 07-14 sati

www.sigma-plus.hr