Tvrtka Trag duo d.o.o. osnovana je u Zagrebu 2002 godine. Specijalizirani su za grafički dizajn, grafičku pripremu i digitalni tisak, a velik broj uspješnih radova i rješenja grafičke pripreme i dizajna su rezultat kreativnosti, dugogodišnjeg iskustva i najsuvremenije opreme. Tim stručnjaka u tvrtci Trag duo nudi vam zaokruženi proizvodni proces - od grafičke pripreme preko tiska i dorade korištenjem digitalnih tiskarskih strojeva.

Svim korisnicima u programu Artifex, TRAG DUO omogućuje:

  • 10% rabata na redovne cijene za daljnju prodaju (vrijedi za sve artikle i prodaju)
  • 10% rabata na redovne cijene za krajnju potrošnju (vrijedi za sve artikle i prodaju)

Više o tvrtki TRAG DUO pročitajte u nastavku.

Nabavkom novog tiskarskog stroja Ricoh Pro C651 popravili su kvalitetu otiska i povećali brzinu tiska i isporuke robe. Pošto se radi o najnovijem stroju koji je dostupan na tržištu, slobodno se može reći da kvalitetom tiska spadaju u sam vrh ponude u tom segmentu tiska. U vrlo kratkom roku mogu Vam isporučiti vizitke, letke, kuverte, brošure, pozivnice, kalendariće, čestitke... raznorazne tiskane materijale, otisnute vrlo kvalitetno prema Vašim željama. Sve što je kod njih otisnuto može biti personalizirano, dakle svaka pozivnica, kuverta (bilo što drugo) može biti naslovljena na drugu osobu ili firmu s ciljanom porukom baš za tu određenu osobu.

Drugi stroj kojim su nedavno proširili spektar usluga je Mimaki CJV 150-130, to je solventni printer/cutter na kojem se može odraditi jako puno različitih tipova posla. Na njemu je moguće tiskati na raznovrsne materijale iz role širine 1,37m, papir, samoljepljivu foliju, ceradu, mesh, prozorsku grafiku... Ukoliko u kratkom roku trebate manji broj plakata do formata B1, natpis na ceradi, meshu, slobodno im se obratite s punim povjerenjem. Također, mogu kompjuterski izrezivati razne vrste folija, s tiskom ili bez, pa Vam možemo ponuditi izradu raznih naljepnica pravokutnih, okruglih ili bilo kojeg drugog oblika.

  • Trag duo d.o.o. je ekskluzivni distributer Exentri novčanika za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru te Makedoniju. Sve novčanike iz ponude možete kupiti u poslovnom prostoru Trag duo d.o.o., exentri novčanici dolaze u raznim bojama i uzorcima, izrađeni od prirodne kože uz elegantan skandinavski dizajn. Idealno su krojeni za moderne muškarce i žene. Inovativno dizajnirani prozorčići omogućuju brzu dostupnost karticama u novčaniku, a sam novčanik se zatvara pomoću fleksibilne kopče od nehrđajućeg čelika. Na zahtjev možemo vršiti jednobojan ili višebojan tisak na novčanike.

Sve informacije o ponudi i cijeni možete zatražiti putem e-maila ili telefonski.

-KONTAKT-

Trag duo d.o.o.
Nova Cesta 184
10000 Zagreb

tel.: 00385 1 3836 301
fax: 00385 1 3836 344
e mail: info@tragduo.hr
www.tragduo.hr