Pozivamo vas da dođete na besplatnu radionicu "Olakšice za poslodavce, benefiti za zaposlenike" koja će se održati u srijedu, 9. listopada 2024. godine na adresi Obrtnička komora Zagreb, Ilica 49/1, od 10:00 do 13:30 sati. 

Uvodno izlaganje održat će viši savjetnik TEB - Poslovnog savjetovanja dipl. oec. Dinko Lukač, stručnjak s više od 20 godina iskustva u savjetovanju mnogih tvrtki i organizacija, specijaliziran za područje oporezivanja porezom na dohodak, doprinosima te porezom na dodanu vrijednost.

Nakon izlaganja uslijedit će panel na kojem će više riječi biti o neoporezivim primicima s fokusom na treći mirovinski stup. Na panelu će sudjelovati: Blaženka Križanac, članica uprave Hrvatskog mirovinskog osiguravajućeg društva, Radojka Hainski, direktorica Croatia osiguranje mirovinskog društva za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondom i Antonija Tretinjak, potpredsjednica Obrtničke komore Zagreb i vlasnica kozmetičkog salona De Lux te stručnjak za poreze Dinko Lukač, TEB - Poslovno savjetovanje d.o.o.

Prijavite se za besplatnu radionicu što prije jer je broj mjesta ograničen!

Link na obrazac za prijavu: https://forms.gle/R266QYebkAxr8egk7