Nakon dvije godine održao se Sajam vjenčanja u Areni uz pridržavanje propisanih Covid mjera. Sajmu vjenčanja se prvi put pridružila Obrtnička komora Zagreb koja je na taj način omogućila obrtnicima da imaju prostor gdje mogu izložiti svoje proizvode i usluge posjetiteljima sajma. Obrtnici su predstavili izradu cipela po mjeri, izradu vjenčanica, po posebnim zahtjevima izrada muških odjela, uređenje prostora sa cvjetnim aranžmanima te individualnih buketa za mladenke, izrade vjenčanih frizura, predstavljanje i kušanje delicija za catering... Predsjednik OKZ dr.sc. Mirza Šabić posjetio je štand te je izjavio:

"Izuzetno mi je drago da smo mogli omogućiti da naše kolege izlažu svoje proizvode i usluge te budu dostupni građanima  u ovoj vjenčanoj industriji koja ponovno kreće po uzlaznoj putanji. Vjerujem da će ovaj Sajam polučiti uspijeh za naše obrtnike."

"Podijelili smo oko 500 letaka svatko od nas, imali smo svakakvih upita ali najzanimljivije je bilo kako su ljudi u čudu da i dalje mi obrtnici postojimo. Iznenađeni su da možemo izraditi svaku njihovu cvjetnu želju, da se cipele izrađuju po mjeri, ručno kao i vjenčanice...mislili su da to više nema. Mi obrtnici možemo izraditi sve što mašta može smisliti." kaže Ela Petrinić vlasnica cvjećarnice Poppy.

Uz cvjećarnicu Poppy predstavila se i cvjećarnica Lanište, Cvjećarnica Giveaway, cipele po mjeri predstavili su postolarski obrt Glorija i A Shoo, prezentaciju vjenčanih frizura imao je Frizerski salon Zanetti, muška odijela je predstavio Krojački obrt Jura, vječanice i svečane haljine predstavio je Etno butnik Mara, izložene vjenčanice su iz Salona vjenčanica Ljubav dok su budući mladenci mogli kušati delicije restorana Stari Puntijar.