Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 17. SAJAM GOSPODARSTVA te vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.
Kao i do sada prostor za izlaganje biće uređen prema vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Kako smo od našeg Grada dobili veća financijska sredstva uređeni prostor sa kompletnom opremom izlagači ove godine ne plaćaju.
Nadamo se da ste proteklih godina bili zadovoljni sudjelovanjem na Sajmu te da ćete i ove godine sudjelovati.
Sajam će se održavati od 16. do 18. listopada u vrijeme proslave Dana Grada i obilježavanja Jelačićevih dana, a biti će otvoren 16. listopada u petak u 11 sati, a ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.
Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.
Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.
Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01 / 3310 810; 01 / 3310 329 svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati, na službenim web stranicama Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr) ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. M. Tita br. 2.
Nakon što iskažete interes za sudjelovanje dostavit ćemo Vam i prijavu za sudjelovanje koju trebate ispuniti. Prijavu možete također skinuti na web stranicama Udruženja, a nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, vratite na našu adresu poštom ili e-mailom ili direktno u našu stručnu službu.
I ove godine Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i vi ovisno o vašim interesima i očekivanjima.
Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do 7. listopada 2015. godine.
Datoteke uz članak:

Poziv za sajam - poduzetnici 2015.
189.50 kB

Prijava za sudjelovanje na 17. Sajmu
191.00 kB

Prijava za sudjelovanje na 17. Sajmu
122.74 kB

Dodaj komentar

Filtered HTML

  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Dopuštene HTML oznake: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6>
  • Redovi i paragrafi se prelamaju automatski

Plain text

  • Nisu dopuštene HTML oznake.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
16 + 3 =
Riješite jednostavni matematički problem i upišite rezultat. Na primjer za 1+3, upišite 4.