Prezentacija aplikacije za naručivanje hrane i pića „Smart service“ održati će se 9. srpnja s početkom u 9:00 sati, u ugostiteljskom objekt „LF“, Oporovečka 125, Zagreb

Svrha projekta je dati podršku poslovanju ugostitelja te olakšati njihov radni proces, osigurati alat koji je dio digitalne ere u kojoj se nalazimo, a gostima pružiti još kvalitetniju uslugu.

•    Što je Smart Service? Višejezičan servis koji omogućuje gostu da uz pomoć smartphone-a na jednostavan način pregleda i naruči hranu i piće za svoj stol.

•    Prednosti za goste: višejezičan pregled ponude i događanja, smanjuje se vrijeme čekanja narudžbe, fotografije artikla uz detaljan opis (alergeni, sastav i sl.).

•    Prednosti za ugostitelje: ubrzava proces narudžbe, mogućnost oglašavanja specijalnih ponuda i događanja, pregledna statistika narudžbi prometa.

•    Kako radi: skeniranjem QR koda gost se spaja na Smart Service bez potrebe za preuzimanjem, instaliranjem i ostavljanjem osobnih podataka.

•    Nakon odabira proizvoda i načina plaćanja narudžba stiže na ekran ugostitelja s brojem stola.

Pozivamo Vas da dođete na prezentaciju te pogledate kako ovaj digitalni servis funkcionira u praksi te koje sve dobrobiti može donijeti ugostiteljima u poslovanju.

Ljubazno molimo da svoj dolazak prijavite na e-mail adresu ured@zg-ugostitelj.hr do 8. srpnja u 14:00 sati.