Premda je intelektualno vlasništvo odavno poznat pojam, kad je riječ o modernom i digitaliziranom poslovanju, njegova važnost došla je pod povećalo javnosti. Intelektualno vlasništvo i njegova zaštita posebno je važna za mala i srednja poduzeća koja žele proširiti svoje poslovanje na nova tržišta i pojačati svoj položaj na dosadašnjim tržištima.

A kako biste naučili prepoznati intelektualno vlasništvo u vlastitoj tvrtki, ali i osigurali da je ono zaštićeno, pozivamo vas na prvu od tri besplatne radionice 'Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo' koja će se održati 12. ožujka u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) u prostorijama Zagrebačkog velesajma (paviljon 12) na adresi Avenija Dubrovnik 15 s početkom u 10 sati.

Prilika je ovo da iz prve ruke od mnogih stručnjaka iz ovog područja, ali i iz iskustva poduzetnika, saznate najvažnije stavke o intelektualnom vlasništvu i srodnim temama te tako unaprijedite i zaštitite svoje poslovanje te pojačate konkurentnost na domaćem, ali i stranom tržištu.

Program radionice, kao i mogućnost prijave dostupni su na linku https://eusmart-radionica.24sata.hr/, a broj mjesta je ograničen.