Cosmoprof Worldwide Bologna već je više od 50 godina vodeći događaj za profesionalce iz svih sektora kozmetčke industrije održao se od 16. do 20. ožujka 2023.

Sudjelovalo je više od 2.700 tvrtki izlagača iz 70 zemalja,  sajam radi na razvijanju potreba ovog velikog sektora koji se stalno razvija. 

Ceh kozmetičara i frizera Obrtničke komore Zagreb organizirao je posjet Cosmoprof Worldwide Bologna sajmu za svoje članove. "Ovaj najveći sajam za našu struku niti ove godine nije razočarao, mogli smo vidjeti inovacije koje su nam svakako važne za razvoj našeg posla kao i ostvariti mrežu kontakata diljem svijeta za otkivanje novih trendova unaprijed." osvrnula se na sajam  potpredsjednica Obrtničke komore Zagreb Antonija Tretinjak. 

Izložbena ponuda Cosmoprof Worldwide Bologna obogaćena je bogatim kalendarom događanja od novih trendova šišanja, kozmetike, opreme, radne odjeće itd. Svake godine izlagači u industriji, stručnjaci za ljepotu i govornici iz cijelog svijeta istražuju najaktuelnije teme u kozmetičkoj industriji kako bi predvidjeli buduće trendove.