Regionalni Modern Vintage seminar 7. svibnja 2016.

U frizerskom svijetu on je konstantna inspiracija i motivacija, a stiliziranje duge kose je njegova specijalizacija. Patrick Cameron, poznatiji kao maestro za dugu kosu, u Zagrebu će po prvi puta pokazati spoj profesionalnosti i besprijekornih frizerskih vještina inspiriranih vintage stilom 60-ih godina.  Modern Vintage seminar novozelandskog kreatora s britanskom adresom održat će se 7. svibnja u Hypo Centru u dvorani Kornati s početkom u 19 sati.

Zabavno i edukacijsko iskustvo za cijelu regiju!
Nekonvencionalni i inovativni seminar Modern Vintage baziran je na klasičnim frizerskim tehnikama koje praktično i estetski zadovoljavaju potrebe modernih žena. Moj je show zabavno i edukacijsko iskustvo, a namijenjen je svima koji žele dati priliku glamuru 60-ih, istaknuo je Patrick Cameron. Njegova duga i drugačija umjetnost pokazuje se na crvenim tepisima i glamuroznim vjenčanjima, a svjetski ju mediji opisuju kao ljepotu koja ostavlja bez daha.

Jedinstveni spektakl
Vintage frizerski nastup pratit će i modna retro kolekcija koja će ovaj regionalni događaj, u organizaciji hrvatske poduzetnice i vlasnice frizerskog salona Cool Hate Novalije, a povodom petnaest godina uspješne poduzetničke karijere, učiniti jedinstvenim spektaklom u Zagrebu!

Ne želite ostati bez ulaznice!
Gledajte i učite od Patricka Camerona na jedinstvenom seminaru, a upoznajte ga na after partyju u HY Plaza u Hypo Centru. Ulaznice za neponovljivi seminar kupite putem Entrio sustava ili na njihovim prodajnim mjestima. Zabava je zagarantirana! Više informacija možete pronaći na internetskoj stranici frizerskog salona COOL ili na Facebook stranici.

Patrick Cameron je jedan od najtraženijih frizerskih stilista u svijetu. Svoje je tehničke vještine dijelio na više od dvanaest prestižnih frizerskih događanja, od The London Hair Collectionsa pa do The World Congressa u Sydneyu. Znanje kreativnog majstora traženo je u cijelom svijetu, a on ga s velikim žarom prenosi na sve dobne skupine, među kojima su i studenti iz njegovih frizerskih škola u New Yorku, Novom Zelandu, Australiji, Njemačkoj, Los Angelesu i Dublinu.