U sklopu sajma Dani ljepote koji će se održati na Zagrebačkom Velesajmu, 13.-15.03.2015., organiziramo label.m look&learn seminar pod nazivom - label.m Street Style Show, na kojem će biti predstavljeni najnoviji trendovi frizura inspirirani londonskom modom.
Seminar će održati glavni internacionalni edukator za label.m Max Lamparter. (biografija dolje niže)
Cijena karte u pretprodaji je 150,00 kn i ista zajedno služi kao poklon bon sa kojim će frizer (za vrijeme trajanja sajma 13.-15.03.2015.), doći na štand TOP STIL LMS i zamijeniti kartu za proizvode label.m po izboru, u vrijednosti 150,00 kn.
Karte se mogu kupiti u Top Stilu a mogu Vam ih poslati dostavom na adresu salona.
Za sve informacije frizeri se mogu obratiti na telefon: 01 6554 665 / 091 6554 662
MAX LAMPARTER
Internacionalni label.m ambasador
Max Lamprater porjeklom je iz Argentine, a njegova je karijera započela kada se 2001. godine preselio u London i pridružio Toni&Guy-u.
Kratko je vrijeme radio u Knightsbridge-u i Regent Street-u, ali je brzo napredovao i postao voditelj salona u Covent Garden-u. 2006. godine seli se u španjolsku gdje se label.m-u pridružuje kao ambasador. Brzo je razvio veliku strast prema brendu, a njegovo razumijevanje proizvoda i dinamični prezentacijski stil doveli su ga do titule internacionalnog ambasadora. Razvio je poseban edukacijski program za label.m za područje cijele Španjolske.
Tečno govori španjolski i engleski jezik, pa ga se često moglo vidjeti kako prezentira i prevodi brojne internacionalne label.m i Toni&Guy seminare.
Njegove odlične prezentacijske vještine i entuzijastični pristup, postavile su ga na mjesto ključnog člana razvoja edukacijskog label.m tima.
Trenutno živi u Barceloni, a 2014. Godina je za njega bila vrlo uspješna jer se pridružio internacionalnom label.m edukacijskom timu, gdje će biti u mogućnosti pokazati i podijeliti svoj talent širom svijeta.

Dodaj komentar

Filtered HTML

  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Dopuštene HTML oznake: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6>
  • Redovi i paragrafi se prelamaju automatski

Plain text

  • Nisu dopuštene HTML oznake.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
CAPTCHA
Ovo pitanje provjerava vaš status posjetitelja i sprečava automatizirano ispunjavanje ovog obrasca.
4 + 13 =
Riješite jednostavni matematički problem i upišite rezultat. Na primjer za 1+3, upišite 4.