Fotografije uz članak:

U sklopu ovogodišnjeg Međunarodnog sajma obrta i poduzetništva koji je održan od 08. Do 13. 09. 2015. Godine u Celju, održan je već tradicionalni susret slovenskih i hrvatskih obrtnika. Na početku skupa nazočne su pozdravili gosp. Dušan Arh predsjednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Krško, i potpredsjednik Obrtničke komore Zagreb gosp. Antun Trojnar.
U svom pozdravnom govoru gosp. Trojnar pozdravio je nazočne i zahvalio domaćinima na čelu s predsjednikom Območne obrtno-podjetniške zbornice krško gosp. Dušanom Arhom na organiziranju ovih već tradicionalnih poslovnih susreta.
Gosp. Trojnar izrazio je važnost ovog skupa ne samo zbog međusobnog boljeg upoznavanja s poslovanjem nazočnih obrtnika, te aktualnih problema nego i zbog utvrđivanja zajedničkih interesa za suradnjom te prilike da se jedni drugima bolje predstavimo i razmijenimo iskustva. Posebno mu je drago što će na ovom skupu biti održana prezentacija Udruženja obrtnika Vrbovec, kao jednog od 14 udruženja okupljenih u Obrtničkoj komori Zagreb, kazao je Trojnar. Poželio je puno uspjeha svim nazočnim obrtnicima u daljnjem radu, a također i svim izlagačima na 48. Međunarodnom sajmu obrtništva i poduzetništva Celje 2015.
Nakon uvodnih riječi Udruženje obrtnika Vrbovec imalo je vrlo zanimljivu prezentaciju Udruženja kao i nekih od vodećih obrtnika sa svog područja djelovanja, prezentaciju je iznijela tajnica udruženja gđa. Željka Mušak, u nazočnosti predsjednika udruženja gosp. Ivana Leščića.
Tijekom ovog službenog posjeta, obrtnici OKZ-a predvođeni potpredsjednikom gosp. Antunom Trojnarom posjetili su i štand Hrvatske obrtničke komore, gdje su također obavljeni razgovori s nazočnim izlagačima te drugim izlagačima na sajmu.
Datoteke uz članak:

CELJE PREZENTACIJA
4.90 MB

PrilogVeličina
PDF icon CELJE++PREZENTACIJA11a.pdf4.9 MB

Dodaj komentar

Filtered HTML

  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Dopuštene HTML oznake: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6>
  • Redovi i paragrafi se prelamaju automatski

Plain text

  • Nisu dopuštene HTML oznake.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
4 + 8 =
Riješite jednostavni matematički problem i upišite rezultat. Na primjer za 1+3, upišite 4.