Dragi obrtnici,
s dubokom boli obavještavamo vas da je 07. srpnja preminuo dugogodišnji predsjednik Udruženja obrtnika Zagreb i Obrtničke komore Zagreb, poznati zagrebački obrtnik Ivan Obad.
Kao Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba a potom i kao Predsjednik obrtničke komore Zagreb, pokrenuo je i proveo mnoge projekte za dobrobit obrtnika i obrtništva.
Obavještavamo Vas da će se posljednji ispraćaj našeg dragog predsjednika, kolege, i prijatelja Ivana Obada održati u petak, 10. srpnja 2015. g. u 15:00 sati na Miroševcu.
S poštovanjem,
Obrtnička komora Zagreb
Telegrame sučiti ožalošćenoj obitelji Obad,
možete slati na adresu Slavka Tomerlina 44, Sesvete.
Ivan Obad kao Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba a potom i kao Predsjednik obrtničke komore Zagreb, pokrenuo je i proveo mnoge projekte za dobrobit obrtnika i obrtništva Aktivno se zalagao i na svim razinama dijelovao za pokretanje projekta i realizaciju obrtničkog centra ,provodio je aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije radio je na poticanju tradicijskih i umjetničkih obrta u svojoj predanosti obrtništvu zalagao se i za osiguranje sredstava za povoljno kreditiranje obrtništva putem Štedno kreditne zadruge
Putem Grada Zagreba izborio se za smanjenje Spomeničke rente i zakupnina za proizvodne, uslužne i tradicijske obrte.Pokrenuo je suradnju s Hrvatkim zavodom za zapošljavanje i proveo korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja .Bio je socijalno osjetjiv te potaknuo rješavanje pitanja dugovanja obrtnika po osnovi poreza, doprinosa i dr.
Kao i korištenje sredstava iz EU fondova .Tijekom svog mandata Ivan Obad potaknuo je realizaciju i osnivanje ustanove za srednjoškolsko obrazovanje odraslih.
Preko pedeset godina aktivno i sa ljubljavlju dijelovao je u obrtništvu i za obrtnike.

Knjiga žalosti za preminulog gosp. Ivana Obada nalazi se u predvorju Obrtničke komore Zagreb, te je dostupna od danas do petka u 15h u uredovnom vremenu od 8 do 16 h.
Datoteke uz članak:

PrilogVeličina
PDF icon OBAVIJEST+O+KOMEMORACIJI7a.pdf78.31 KB

Dodaj komentar

Filtered HTML

  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Dopuštene HTML oznake: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6>
  • Redovi i paragrafi se prelamaju automatski

Plain text

  • Nisu dopuštene HTML oznake.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
CAPTCHA
Ovo pitanje provjerava vaš status posjetitelja i sprečava automatizirano ispunjavanje ovog obrasca.
5 + 4 =
Riješite jednostavni matematički problem i upišite rezultat. Na primjer za 1+3, upišite 4.