Na 1. konstituirajućoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Zagreb izabran je Mirza Šabić za predsjednika Obrtničke komore Zagreb za mandat 2014.-2018. godine. Odluka je donijeta jednoglasno na sjednici Skupštine OKZ nakon što su kao kandidata Mirzu Šabića predložili Skupština Udruženja obrtnika grada Zagreba i Upravni odbor Obrtničke komore Zagreb.
Gordan Maras, ministar Ministarstva poduzetništva i obrta koji je kao gost pozdravio članove Skupštine, zahvalio se i počasnom i doživotnom predsjedniku Ivanu Obadu na dosadašnjoj suradnji, podsjetio što je u njegovom mandatu učinjeno za obrtništvo i poželio da se suradnja nastavi. Ministarstvo je spremno već ove godine podržati izgradnju Obrtničkog centra i sudjelovati u tome projektu zajedno s Gradom Zagrebom.
Osim novog predsjednika Obrtnička komora Zagreb dobila je i četiri potpredsjednika.
ANTUN TROJNAR
JOSIP TRŽEC
JASENKA JANČIĆ
IVAN LEŠČIĆ
Nakon izbora na razini područnih komora još preostaje izabrati čelnika Hrvatske obrtničke komore. Skupština Obrtničke komore Zagreb predložila je Dragutina Ranogajca za još jedan mandat.
Mirza Šabić, novi predsjednik Obrtničke komore Zagreb pokazao je odmah nakon izbora smjer kojim namjerava ići u svome mandatu.
Najavio je i da će uskoro zajedno donijeti program rada kroz koji će realizirati ne samo smjernice koje je predstavio već i ostale prijedloge kolega.
Dan Obrtničke komore Zagreb koji se inače obilježava 21. ožujka ove će godine zbog izbora biti proslavljen u travnju ili svibnju.
Datoteke uz članak:

Životopis - Mirza Šabić

Dodaj komentar

Filtered HTML

  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Dopuštene HTML oznake: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6>
  • Redovi i paragrafi se prelamaju automatski

Plain text

  • Nisu dopuštene HTML oznake.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
CAPTCHA
Ovo pitanje provjerava vaš status posjetitelja i sprečava automatizirano ispunjavanje ovog obrasca.
15 + 0 =
Riješite jednostavni matematički problem i upišite rezultat. Na primjer za 1+3, upišite 4.