Obrtnička komora Zagreb danas je osigurala i odnijela 400-tinjak toplih obroka za vrijedne volontere koji danonoćno pomažu mještanima u Sisačko-moslavačkoj županiji, stradalima nakon strašnog potresa koji je pogodio to područje. Volonteri su cijeli dan na hladnoći i vrijedno uskaču gdje god je potrebno, pri tome ni najmanje ne misleći na sebe i svoje potrebe, stoga su obrtnici Obrtničke komore Zagreb donijeli tople obroke da se zgriju i  okrijepe nakon napornog dana.

Stanje je zaista teško, mladi dečki B.B.B.-ovci nesebično se daju i prikupljaju pomoć za sve građane te odvoze i u okolna sela, naglašavaju nam da je skladište puno te da trenutno nije potrebna odjeća, vjerojatno kroz koje vrijeme će ponovno trebati ali za sada nema potrebe. Isto stanje smo zatekli i u obrtničkoj školu u Sisku, svi naglašavaju da trenutno sve što je potrebno imaju.

U svoj tuzi zaista je obećavajuće vidjeti mladež koja ulaže golemi trud da svi dobiju što im treba, da su svi zbrinuti i da to sve rade s osmijehom.

Bravo!