Danas je održan poslovni sastanak i obilazak NE Krško, na sastanku su prisustvovali predsjednik Obrtne-podjetniške zbornice Krško g. Dušan Arh,  predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić, potpredsjednik OKZ-a i predsjednik Udruženja obrtnika Dugo Selo g. Marko Cesar, potpredsjednik OKZ-a g. Josip Tržec, potpredsjednik OKZ-a i predsjednik Udruženja obrtnika Vrbovec g. Ivan Leščić, predsjednik Sisačko-moslavačke županije g. Adolf Cvanciger, predsjednika Nadzornog odbora gđa. Snježana Prpić, predsjednici sekcija Obrtne-podjetniške zbornice Slovenije i gđa. Janja Starc tajnica Obrtne podjetniške zbornice Krško.

Na sastanku se govorilo o povezivanju sekcija strukovnih zanimanja te organiziranja radionica koji su svakako u interesu poboljšanja poslovanja i međusobne povezanosti među obrtnicima dviju zemlja. Nastavku održavanja dobrih odnosa i međusobne podrške što je naglasio predsjednik Obrtničke komore Zagreb g. Mirza Šabić kao i gđa. Janja Starc tajnik Obrtne-podjetniške zbornice Krško. 

Nakon radnog sastanka prihvaćen je poziv za obilazak NE Krško, prije samog obilaska prvo je održano predavanje o načinu rada, održavanja te korištenja energije koja se proizvodi u NEK-u. NEK je vlasništvo 50% Slovenije i 50% Hrvatske, po tom principu slagalo se i upravljačko tijelo. Velika važnost se pridaje očuvanju okoliša i sigurnosti elektrane. Sigurnost je svakako na prvom mjestu i najveća financijska sredstva se ulažu upravo u to. 

Suradnja dviju susjednih zemlja je svakako od velike važnosti kao i međusobno povezivanje.