U Vijećnici Obrtničke komore Zagreb 03.03. 2016. godine održana je 8. sjednica Upravnog odbora Obrtničke komore Zagreb na kojoj se raspravljalo o nadolazećim događajima, projektima i odlukama Upravnog odbora.

Predsjednik Nadzornog odbora, Renato Bočak zadovoljno je izvjestio Odbor kako je ispunjena velika većina dugovanja Obrtničke komore Zagreb, da su smanjeni rashodi a povećani prihodi te da je 2015. godina završila u plusu. Odbor je jednoglasnom odlukom usvojio Izvješće o radu OKZ za 2015. godinu, Financijsko izvješće za prošlu godinu te Pravilnik o kriterijima za sistematizaciju radnih mjesta OKZ.

Na dnevnom redu sjednice razgovaralo se o nadolazećem Danu komore koji se obilježava 22.03.2016. godine prilikom kojeg će se istaknutim članovima dodijeliti priznanja i diplome. Predsjednik Komore, Mirza Šabić, podsjetio je članove Odbora na nadolazeće 9. Obrtničke sportske igre koje će se održati od 12. do 15. 05. 2016.  u Hotelu Sol Aurora Umag, te izrazio želju da se odazove što više natjecatelja budući da je Obrtnička komora Zagreb jedan od najuspješnijih sudionika ovoga natjecanja.