Ovo je mali prostor velikog srca- rečeno je na svečanom otvaranju Beauty centra za žene koje su došle iz Ukrajine u Vrbovac. 

Zahvaljujući donacijama Obrtničke komore grada Zagreba, Udruženju trgovaca Zagreba te Udruženje obrtnika Vrbovca na vrbovečkoj tržnici otvoren je Beauty centar u kojem se nalazi frizerski salon, manikura, pedikura i uređenje trepavica.

Jelena Maucko ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa grada Vrbovca rekla je: "Mi smo im iznajmili prostorije, a donatori su pomogli za opremu. U Gradu Vrbovcu je 150 Ukrajinki s djecom, svi su smješteni u restoranu/hotelu  Marija ( bivši motel Bunčić) koje će u ovom centru moći potražiti usluge koje se nude.Ovo nije nikakva konkurencija vrbovečkim obrtnicima navedenih struka, već humanitarni čin dobre volje."

Na otvorenju je bio i dr.sc. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb koji se kazao: Ovoj humanitarnoj gesti, rado smo se odazvali kako bismo pomogli ženama Ukrajine. Mi znamo kako im je jer smo i to 90-tih proživljavali kad je napadnuta Hrvatska. Znamo što znači bježati iz svojih domova i tražiti pomoć u drugim zemljama."

Žene s djecom su došle na svečanost otvaranja, a za domjenka povodom otvorenja gostima su pripremile ukrajinski kolač, ribanu pitu.

(Dragan Vicković)