Međunarodni sajam kozmetike, frizerstva i opreme za salone BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB vodeći je događaj u Hrvatskoj i okruženju te međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju ove godine otvorio je svoja vrata. U ime gradonačelnika Tomaševića obratila se gđa. Nera Pavić te pozdravila obrtnike koji su se i ove godine odazvali na ovom sajmu te se zahvalila  Obrtničkoj komori Zagreb koja je kao i prijašnjih godina podržala odražavanje ovog važnog sajma za frizersku i kozmetičku struku. Sve uzvanike pozdravila je i direktorica Zagrebačkog Velesajma gđa. Renata Suša, na svečanom otvorenju prisustvovao je predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić. 

Na otvorenju sajma prestavila se i Škola za modu i dizajn sa modelima koji su nosili  posebnu kolekciju  izrađenu za Zlatnu iglu. 

Industrija ljepote vrlo je dinamična i neprekidno se mijenja, svake sezone lansira se obilje noviteta. Zbog toga je Beauty&Hair Expo Zagreb  obavezno mjesto za nova saznanja i korisne informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, upoznati se s novim beauty proizvodima, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i usluga poklonite si posjet najvećem sajmu ljepote u regiji.