Nakon prošlogodišnjeg virtualnog novosadskog sajma ove godine svoja vrata je otvorio 88. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu, koji se održava od 18. rujna do 24. rujna 2021. godine.  Predstavnici Obrtničke komore Zagreb među kojima su bili predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić, predsjednik Udruženja obrtnika Dugo Selo gosp. Marko Cesar, predsjednik Udruženja prijevoznika Zagreb gosp. Zdravko Bubnić, predsjednik Udruženja obrtnika grada Jastrebarsko gosp. Stipe Bučar, potpredsjednici Udruženja obrtnika grada Zagreba gosp. Branko Stričak i gosp. Ivica Zanetti posjetili su ovaj najveći  i najvažniji sajam u ovom dijelu Europe. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Češka koja je predstavila svoje proizvode kao i usluge koje nude poljoprivrednicima, pored mnogobrojnih izlagača, predstavile su se i velike tvrtke iz 17 zemalja dok su kolektivne izložbe organizirale Češka, Italija, Španjolska, Nizozemska, Mađarska, BiH, Bjelorusija, Rusija i Poljska.

Na sajmu koji se proteže na nekoliko tisuća kvadrata moglo se vidjeti mnogobrojne proizvođače traktora, raznih priključnih poljoprivrednih strojeva, stoke, kotlovi za rakiju i pivo, oprema za lov i ribolov, solarni paneli, sušare, proizvodi od meda, mliječnih proizvoda...

A posebnu nam je drago što su među izlagačima bili i naši obrtnici iz Vrbovca koji su se predstavili sa svojom sušarom za žitarice. Svojim odličnim proizvodom pobudili su veliki interes posjetitelja sajma ali i samih izlagača. 

"Ovaj sajam je važan za nas obrtnike poljoprivrednike, jer ne samo da se upoznajemo s novim postignućima nego i upoznavanjem nove tehnologije proizvodnje poboljšavamo i kvalitetu vlastitog proizvoda a time i poslovanja. Volio bih svakako da posjet sajmu uđe u tradiciju te da se više naših obrtnika odluči predstaviti na njemu." izjavio je predsjednik Udruženja obrtnika Dugo Selo Marko Cesar.