Obavještavamo Vas kako se temeljem Sporazuma o međusobnoj suradnji koje su potpisale Obrtnička komora Zagreb i Območno obrtno-podjetniška zbornica Krško u prostorima Obrtničke komore Zagreb, Ilica 49/II Zagreb svakog prvog petka u mjesecu organiziraju poslovni sastanci naših obrtnika i predstavnika Območno obrtno-podjetniške zbornice Krško.
Cilj ovakvih događanja je povezivanje gospodarstvenika iz Hrvatske i Slovenije gdje se poduzetnicima pruža mogućnost osobno upoznati potencijalne poslovne partnere radi suradnje, ostvariti gospodarske interese, osvojiti nova tržišta i omogućiti širenje poslovanja, prikupiti potrebne informacije za obavljanje poslovnih djelatnosti, te riješiti probleme s kojima su se obrtnici suočavali obavljajući poslovne djelatnosti u Sloveniji ili sa slovenskim partnerima.
Uzajamna nam je želja razvijanje zajedničkih programa i projekata, te razmjena iskustva i poslovnih ideja kako bi uspješnom suradnjom prebrodili aktualnu krizu u svijetu obrtništva.
Pozivamo Vas stoga da prisustvujete navedenim poslovnim sastancima, kao i da posjetite web stranicu koja je nastala zajedničkom suradnjom dviju komora - http://www.obrt.eu/ i na kojoj se obrtnici mogu besplatno oglašavati, saznati sve informacije o poslovnoj suradnji komora, te na taj način postati aktivni sudionik razmjene iskustava, suradnje, a ujedno promovirati svoj obrt.

Dodaj komentar

Filtered HTML

  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Dopuštene HTML oznake: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6>
  • Redovi i paragrafi se prelamaju automatski

Plain text

  • Nisu dopuštene HTML oznake.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Mrežne i adrese e-pošte se pretvaraju u poveznice.
CAPTCHA
Ovo pitanje provjerava vaš status posjetitelja i sprečava automatizirano ispunjavanje ovog obrasca.
6 + 5 =
Riješite jednostavni matematički problem i upišite rezultat. Na primjer za 1+3, upišite 4.