Zagrebački ured Češke državne agencije za promicanje trgovine CzechTrade Zagreb pri Veleposlanstvu Republike Češke organizira stručno izlaganje za sve zainteresirane pravne i fizičke osobe o mini pivovarama (o njihovoj isplativosti, visini investicije,, troškovima rada, preduvjetima za instaliranje itd.). 

Na izlaganju će sudionici dobiti odgovore na pitanja:

 - Kakvu prednost ugostiteljskom objektu/hotelu donosi vlastita mini pivovara?
 - Što je potrebno za instalaciju mini pivovare (prostorni i infrastrukturni preduvjeti)?
 - Kakvi su troškovi instalacije i poslovanja mini pivovare i kako organizirati nabavu sirovina?
- Kako osim posluživanja u vlastitom ugostiteljskom objektu/hotelu prodavati i distribuirati   proizvedeno pivo (punjenje u bačve, boce, marketing i dr.)?
 - Koji je povrat investicije u vlastitu mini pivovaru?
 - Koje su obveze proizvođača piva (HACCP, trošarina i sl.)?
 - Koji se problemi pojavljuju u radu mini pivovara?

O predmetnoj problematici govorit će češki stručnjak za proizvodnju piva: dipl. ing. Jindřich CHEJN. Predavač je suvlasnik češkog društva Czech Brewmasters s.r.o. koja je do sad instalirala preko 35 novih pivovara te pružila usluge savjetovanja i rješavanja tehnoloških problema za više od 100 pivovara. Istovremeno je i suradnik i predavač na Visokoj kemijsko-tehnološkoj školi koja na vlastitoj pivovari obrazuje nove majstore pivare.

Izlaganje će se održati 15. svibnja 2019. s početkom u 14:00 sati u Češkom narodnom domu/Češka beseda u Zagrebu, Pavla Šubića 20 (dvorana na 1. katu).

  • Radni jezik izlaganja je češki uz osigurano prevođenje na hrvatski jezik.
  • Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike.
  • Kako bismo što uspješnije pripremili održavanje izlaganja, molimo Vas da potvrdite svoj dolazak do 10.05.2019. na e-mail: zagreb@czechtrade.cz ili na tel. 091 /4814584.
  • Više informacija na službenoj web stranici CzechTrade- OVDJE
PrilogVeličina
PDF icon Poziv-na-izlaganje-o-mini-pivovarama.pdf345.56 KB