89. Međunarodni poljoprivredni novosadski sajam premašio je sva očekivanja organizatora, ove godine održan je u svom uobičajenom terminu od 21.5.2022. do 27.05.2022. I ove godine sajam je pružio priliku izlagačima da se predstave u zatvorenom i na otvorenom prostoru. 

Okupio je 1.100 izlagača iz zemlje domaćina Srbije i ostalih zemalja kao što su Mađarska, Italija, Češka, Nizozemska, Španjolska, Turska, Indonezija, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Danska, Rumunjska, Poljska, Bugarska, BiH, Crna Gora, Austrija, Maroka, Kube, Belgije i Angole. Među njima su i one koje su prvi put nastupile na Poljoprivrednom sajmu Kuba, Angola, Maroko. Kolektivne izložbe su organizale zemlje Mađarska, Češka, Italija, Nizozemska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Španjolska i Indonezija, a premijerno je objedinjeno nastupio i Maroko.

Predstavnici Obrtničke komore Zagreb su kao i prijašnjih godina do sada posjetile ovaj međunarodni sajam na čelu s predsjednikom Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirzom Šabićem, potpredsjednikom OKZ-a g. Markom Cesarom, predsjednikom Udruženja prijevoznika Zagreb g. Zdravkom Bubnićem koji su dogovarali moguće suradnje te posjetili i dali podršku obrtnicima koji su iz Hrvatske izlagali na ovom sajmu. Sajmu se pridružio i pročelnik ureda za gospodarstvo i EU fondove Zagrebačke županije g. Damir Fašaić koji je za novinare dao izjavu o važnosti održavanja sajmova i povezivanja naših obrtnika sa svim susjednim zemljama. 

Sajam je organiziran u suradnji s zemljom partnerom Mađarskom.