U prostorijama Obrtne-podjetniške zbornice Krško održan je sastanak s predstavnicima Obrtničke komore Zagreb na temu poslovanje Hrvatske i Slovenije, problemi radne snage i najava Zagrebačkog obrtničkog sajma. Na sastanku su sudjelovali predsjednik Obrtne-podjetniške zbornice Krško Dušan Arh, tajnica Janja Starc, predsjednik Obrtničke komore Zagreb Antun Trojnar, potpredsjednik Darko Židak i dr. sc. Mirza Šabić. 

Predstavnici Obrtničke komore Zagreb upoznali su slovenske kolege s organizacijom Zagrebačkog obrtničkog sajam te pozvali na sudjelovanje kroz predstavljanje zanimanja. Gđa. Starc je objasnila kako u tom vremenskom terminu počinju praznici za slovenske učenike, ali će probati učiniti što je moguće. Razgovaralo se o dualnom obrazovanju koje se provodi u školama i vrline takvog obrazovanja. Najavljen je sajam u Celju na koji je pozvana Obrtnička komora Zagreb da se predstavi sa svim svojim programima. Predsjednik OKZ.a g. Trojnar je prihvatio gostoprimstvo te najavio da će se Obrtnička komora Zagreb posebno pripremiti za taj sajam. 

U najavi je i Forum na temu radne snage koji bi organizirala gđa. Janja Starc te su predstavnici zamoljeni za koordinaciju Foruma s gostima iz Hrvatske, isto tako najava je i natječaja na koji bi se uključila Slovenija i Hrvatska kao zajednički projekt. 

Obrtnici Slovenije i Hrvatske se nose s istim ili sličnim  problemima stoga komunikacija između dvaju država je od izuzetne važnosti.