Udruženje ugostitelja Zagreb u suradnji sa tvrtkom Astra Centar organizira za članove Udruženja, članove Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Zagreb i sve zainteresirane informativnu radionicu na temu zapošljavanja radnika iz trećih zemalja u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Prezentacija će se održati dana 22. veljače 2019. (petak) s početkom u 15.00 sati na adresi Radauševa 3, Zagreb (prostorije Udruženja ugostitelja Zagreb).

Astra Centar je društveno odgovorna tvrtka, hrvatska podružnica američke tvrtke Aster International. Nudi cjelovitu uslugu društveno odgovornog zapošljavanja stranih radnika hotelijerima i ugostiteljima, kao rješenje sve većem problemu nedostatka radne snage u Hrvatskoj.

Saznajte više o načinu, uvjetima i procesu zapošljavanja kvalitetnih stranih radnika iz Indije, Vijetnama, Šri Lanke, Venezuele, Hondurasa, Portorika i drugih zemalja. Osigurajte si nesmetano poslovanje vašeg ugostiteljskog objekta.

Molimo Vas da Vaš dolazak potvrdite do 21. veljače (četvrtak) na e-mail: ured@zg-ugostitelj.hr ili na broj telefona: 01/2360-202.

Dolazak možete potvrditi i putem elektronskog obrasca- OVDJE