Udruženje ugostitelja Zagreb u suradnji sa tvrtkom HR Partners organizira za članove Udruženja, članove Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Zagreb i sve zainteresirane informativnu radionicu na temu zapošljavanja radnika iz trećih zemalja u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Radionica će se održati dana 27. ožujka 2019. (srijeda) s početkom u 14.30 sati na adresi Radauševa 3, Zagreb (prostorije Udruženja ugostitelja Zagreb).

HR Partners je privatna tvrtka koja posluje više od 11 godina na lokalnom i regionalnom tržištu i klijentima iz različitih industrija nudi najkompletniji opseg usluga iz oblasti zapošljavanja, upravljanja i razvoja ljudskih resursa. Djeluje u pet ureda u Crnoj Gori i pet ureda u regiji, točnije u Republici Srpskoj (Banja Luci), Bosni i Hercegovini (Sarajevu), Srbiji (Beogradu), Sloveniji (Ljubljana) i Hrvatskoj (Zagreb). HR Partners u mogućnosti je osigurati visoko kvalificirane kandidate s područja Jugoistočne Europe.

Na radionici ćete saznati više o načinu, uvjetima i procesu zapošljavanja kvalitetnih stranih radnika s područja Jugoistočne Europe 

Molimo Vas da Vaš dolazak potvrdite do 26. ožujka (utorak) na e-mail: ured@zg-ugostitelj.hr ili na broj telefona: 01/2360-202.

Dolazak možete potvrditi i putem elektronskog obrasca [OVDJE]