Danas je održan radni sastanak između zamjenika župana Zagrebačke županije Damira Tomljenovića, zamjenika župana Zagrebačke županije Ervina Kolareca,  pročelnika ureda za gospodarstvo Zagrebačke županije g. Damira Fašaića i predsjednika Obrtničke komore Zagreb Antuna Trojnara, potpredsjednika OKZ-a Davora Pismarovića, potpredsjednika OKZ-a Marka Cesara, predsjednice Udruženja obrtnika Ivanić Grada Marine Hrastić Prišlin, predsjednika Udruženja obrtnika Vrbovec Zdravka Sohore, predsjednika Udruženja obrtnika Samobora Marijana Karlovića i tajnice OKZ-a Vjekoslave Hruške Legac. 

Predsjednik Trojnar je posebno naglasio kako je suradnja između Udruženja obrtnika i gradova Zagrebačke županije odlična i kako se rezultati takve suradnje vide kroz cijelu Županiju. Isto tako, nastavilo bi se sa projektima Obrtničke komore Zagreb kao što je Forum Zagrebačke županije koji se do sada održao 5 puta ali zbog pandemije zadnje dvije godine nije održan, kampanja Kupujmo obrtničko koja potiče na kupnju proizvoda i korištenje usluga naših obrtnika, Zagrebački obrtnički sajam -sajam zanimanja u suradnji sa srednjim strukovnim školama koji iz godine u godinu promovira obrtnička strukovna zanimanja. Naravno, da bi se sve to organiziralo potrebna su financijska sredstva i podrška zagrebačke županije.  Zamjenik župana g. Tomljenović je rekao kako je Zagrebačka županija uvijek ulagala u obrtnštvo i poduzetništvo, pa će tako i nastaviti  navedeni projekti će imati podršku Županije. 

Predsjednik Udruženja obrtnika Vrbovec g. Sohora zahvaljuje za natječaj koji je propisala Županija za poduzetnike te postavio pitanja financiranja obrtnika za sudjelovanje na sajmovima. 

G. Kolarec je iznio koliko je sredstava do sada odobreno za poticanje obrtništva i poduzetništva i što se sve planira u narednoj godini. 

Zajednički zaključak je da malo koja Komora ima takvu dobru suradnju i podršku od svoje Županije kao što ima Obrtnička komora Zagreb. Predsjednik Antun Trojnar je u ime Obrtničke komore Zagreb poklonio sliku od umjetnice i obrtnice Doris Koritnik kao zahvalu na dosadašnjoj suradnji.