U Krškom održan je sastanak između prijateljskih Komora Obrtničke komore Zagreb i  Območne obrtno-pojetniške zbornice Krško na kojemu se pridružio predsjednik Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije gosp. Cvanciger. Uz gosp. Cvancigera sastanku su prisustvovali predsjednik gosp. Arh, tajnica gđa. Janja Starc te predsjednik OKZ dr.sc. Mirza Šabić i potpredsjednik gosp. Antun Trojnar.

Predsjednik Šabić  izložio je trenutnu situaciju obrtništva u gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, kao i predsjednik Arh koji je naveo situaciju obrtništva u Sloveniji.  Predsjednik Cvancinger iznio je trenutnu situaciju s kojima se obrtnici susreću nakon potresa u Sisku, Petrinji i svim okolnim mjestima. Istaknuo je kako je Udruženje obrtnika Petrinje, Gline i Topuskog ostalo bez svojih poslovnih prostorija, dok su prostori županijske komore isto tako u lošem stanju te zahtijevaju obnovu koja bi bila tijekom ljetnih mjeseci.  

Obrtnička komora Zagreb od prvog dana kada je ovo područje pogodio potres pa do danas pomaže županijskoj komori Sisačko-moslavačke županije. Na sastanku je dogovoreno da će se u suradnju uključiti  i Območna obrtno- pojetniška zbornica Krško, sljedeći sastanak triju Komora biti održan u Sisačko-moslavačkoj županiji.