Održan je sastanak između gradonacelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića, pročelnice Ureda za gospodarstvo Ane Pavičić Kaselj, pročelnice Ureda za imovinu grada Zagreba, predsjednika Obrtničke komore Zagreb Antuna Trojnara, predsjednika Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivice Zanettia, potpredsjednika OKZ-a Darka Židaka te ostalih suradnika.

Teme sastanka su bile nastavak uspješne suradnje na 9. Zagrebačkom obrtničkom sajmu, prijedlozi vezani za prazne poslovne prostore u centru grada te druga pitanja postavljena od strane obrtnika. Gradonačelnik će kao i dosadašnjih godina podržati održavanje 9. Zagrebačkog obrtničkog sajma i promociju zanimanja koje iz godinu u godinu posjećuje sve više učenika završnih razreda osnovne škole iz grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Isto tako na temu praznih poslovnih prostora složio se s predsjednikom Trojnarom da prazni prostori "nagrđuju" grad te da bi ih trebalo što je u ingerenciji grada što prije staviti u zakup po propisanim uvjetima isto tako rješenje treba napraviti i sa državnom imovinom.

Gradonačelnik i suradnici su vrlo spremno odgovarali na sva pitanja koja su naši predstavnici postavljali u ime obrtnika.