MAJSTORSKA DIPLOMA IMA SNAGU I BUDUĆNOST U EUROPSKOJ UNIJI

Poštovani kandidati za polaganje majstorskog ispita!

Razina majstorskog zvanja najviša je razina kojom u Europskoj uniji i Republici Hrvatskoj možete dokazati da imate sve kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastite poduzetničke aktivnosti/obrta. Obrtnička komora Zagreb ima zadaću organizirati obrazovanje za strukovna zanimanja sa ciljem da obrazovna razina poslodavaca i zaposlenih u poduzetništvu bude što viša i kvalitetnija.

Osobno u ulozi predsjednika Obrtničke komore Zagreb pozdravljam Vašu prijavu za polaganje majstorskog ispita i rad koji ćete uložiti u učenje kako biste ispit što kvalitetnije položili. Diploma majstora koju ćete ostvariti uspješnim polaganjem ispita bit će dokaz Vaše stručnosti i zajednički ponos da imamo sve više obrazovanih stručnjaka u malom poduzetništvu/obrtništvu.

Treba ići dalje i više od razine obrazovanja koju ste stekli redovnim školovanjem. Majstori svog zvanja ponos su ove Komore, Grada Zagreba, Zagrebačke županije i naših građana koji su zadovoljni naši uslugama ili proizvodima.

U cilju što boljih rezultata na majstorskom ispitu preporučujem Vam pripreme u našem Obrtničkom učilištu i Uredu za obrazovanje Obrtničke komore Zagreb u kojem ćete dobiti potrebne informacije i stručnu potporu. Prijavnicu i sve informacije možete pronaći u našem letku na dnu stranice, ili pozivom na brojeve telefona 01/48 06 545, 48 06 543, 48 06 553.

Želim Vam uspjeh u daljnjem radu i uspješno položen majstorski ispit!

S osobitim poštovanjem!

Predsjednik Obrtničke komore Zagreb,

dr.sc. Mirza Šabić