35. godina rada Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina

Svečana sjednica Skupštine povodom 35. godina obnovljenog rada Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina održana je dana 03. srpnja 2021. godine u Restoranu Taverna 1860 u Donjoj Zelini.  Na Sjednici su prisustvovali predsjednik Obrtničke komore Zagreb, gosti iz Udruženja trgovaca Zagreb, gradonačelnik Grada Svetog Ivana Zeline, ravnateljica srednje škole Dragutin Stražimir, članovi tijela Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina i naši vrijedni obrtnici.

Održan sastanak predstavnika Hrvatske pošte i predsjednice Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina

Predsjednica Udruženja obrtnika Sv. Ivan Zelina gđa. Gordana Munjaković dana 29. ožujka, 2021. godine održala je sastanak sa predstavnicima Hrvatske pošte gđom. Marinom Tomaško i gđom. Marijanom Behtedić na temu pružanja usluga platnog prometa za obrtnike i poduzetnike.

Projekt pod nazivom „Banka u pošti“ namijenjen je za obrtnike, poduzetnike i sve poslovne korisnike s područja Grada Svetog Ivana Zeline, općine Bedenice, Komin i Donja Zelina.

Udruženje obrtnika Sveti Ivan Zelina i dalje pomaže Čučerju

Udruženje obrtnika Sveti Ivan Zelina na čelu s predsjednicom gđa.Gordanom Munjaković, ne odustaje od pomoći gradskom naselju Čučerje, koje je u ožujku najteže pogodio zagrebački potres. U suradnji s obrtnicima i građanima Grada Svetoga Ivana Zeline, Udruženje je doniralo prehrambene i higijenske proizvode, koje je isporučio obrtnik i član Skupštine Udruženja, g. Ivan Peteljak i tajnica Udruženja Jelena Kamenarić.

Spomenuta akcija još jednom pokazuje rezultate dobre organizacije, kako građanske tako  i obrtničke solidarnosti.

Stranice