56. Izložba vina kontinentalne Hrvatske u Svetom Ivanu Zelini

56. Izložba vina kontinentalne Hrvatske održana je 14. lipnja 2024.godine u Svetom Ivanu Zelini u dvorani Kraluš. Ove godine na izložbu je pristiglo 273 uzorka vina, te je dodijeljeno 5 velikih zlatnih diploma, 88 zlatnih diploma, 111 srebrnih diploma, 49 brončanih diploma i 6 priznanja.
Vina je ocjenjivalo stručno povjerenstvo od 18 članova, dobrih poznavatelja vina kontinentalne Hrvatske, pod vodstvom predsjednice komisije dr. sc. Ivane Alpeze.  Ocjenjivao se i vizualni identitet boca pod vodstvom predsjednika komisije gospodina Saše Špiranca.

Održana svečana skupština Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina

 U Gradskoj vijećnici u Svetom Ivanu Zelini, 03.travnja 2024.godine  održana je svečana Skupština povodom obilježavanja 38. godina obnovljenog rada Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina. Tom su prigodom uručena priznanja ovogodišnjim dobitnicima za njihov dugogodišnji rad obrta, kao i za promicanje i razvoj obrtništva.

ODRŽANA RADIONICA NA TEMU BESPOVRATNIH POTPORA I SUBVENCIONIRANIH KREDITA

Udruženje obrtnika Sveti Ivan Zelina u suradnji sa g. Hrvojem Dukom iz obrta „HD-KONZALTING“ , 04.ožujka 2024.godine organiziralo je edukativnu radionicu na temu bespovratnih potpora iz domaćih i EU/NPPO  fondova i subvencioniranih kredita HAMAGA i HBORA.Radionica se održala u uredu Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina, a na njoj su sudjelovali obrtnici i poduzetnici sa područja grada Svetog Ivana Zeline i općine Bedenice i gradonačelnik Grada Svetog Ivana Zeline gospodin Hrvoje Koščec. Teme radionice su bile:1. Upoznavanje sa najavljenim natječajima iz EU/NPPO fondova za 2024.g.2.

ODRŽAN SASTANAK UDRUŽENJA OBRTNIKA SV.IVAN ZELINA SA RAVNATELJICOM I PREDSJEDNICOM ŠKOLSKOG ODBORA SŠ DRAGUTINA STRAŽIMIRA IZ SV. IVANA ZELINE

U prostoru Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina, 01. ožujka 2024.godine održan je sastanak predstavnika UO Sveti Ivan Zelina i predstavnika srednje škole Dragutina Stražimira. Sastanku su nazočili ravnateljica srednje škole gđa. Andrea Regvat, predsjednica Školskog odbora gđa. Martina Madžarac, predsjednik Udruženja obrtnika gosp. Damir Čolig i tajnica Udruženja obrtnika gđa.

Stranice