Održana 9. "Revija u slici"

Tradicionalna vrbovečka manifestacija „Revija u slici“ održana je sinoć u restoranu KTC-a Vrbovec. Riječ je o devetoj po redu manifestaciji u organizaciji Udruženja obrtnika Vrbovec i Turističke zajednice Grada Vrbovca. I ovog su puta svoja umijeća predstavili vrbovečki dizajneri, krojači, frizeri, kozmetičari i cvjećari.

Donacija UO Vrbovec za Ukrajinske izbjeglice

Udruženje obrtnika Vrbovec prikupilo je sredstva za potrebe ratnih izbjeglica pristiglih iz Ukrajine u Vrbovec. Kako su izbjeglice ratom pogođenog područja došla u toplijoj zimskoj odjeći sada im je potrebna laganija odieća u dolasku ljepšeg vremena, isto tako Smart TV za lakše informiranje i edukaciju jezika kao i za potrebe on line nastave za školarce.  Kupljeno je 43 para sportskih natikača za djecu kao i u ovo predblagdansko raspoloženje slatkiši za djecu da im ovo teško razdoblje barem malo učine lijepšim. 

Godišnja Skupština Udruženja obrtnika Vrbovec

Održana je redovna godišnja skupština Udruženja obrtnika Vrbovec. Skupštinom je predsjedavao predsjednik Ivan Leščić, a nazočni su bili nazočni Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore grada Zagreba, Damir Fašaić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i EU fondove Zagrebačke županije i Denis Kralj, gradonačelnik grada Vrbovca.

28.JESENSKI SAJAM  GUDOVAC  03.-.05.09.2021.

Udruženje obrtnika Vrbovec je za svoje članove organiziralo nakon godinu i pol dana stanke zbog korona pandemije izlaganje na 28. međunarodnom jesenskom sajmu Gudovac u Bjelovaru. Sufinancirani sredstvima Obrtničke komore Zagreb i grada Vrbovca Udruženje je uspjelo zakupiti 140 m2 izlagačkog prostora, na kojem se  izlaže 5 izlagača obrtnika. 

Obrtnici uspješni unatoč COVID 19

Održana je redovna, izvještajna godišnja skupština Udruženja obrtnika Vrbovec. Skupštini su bili nazočni dr. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreba i Denis Kralj, gradonačelnik grada Vrbovca.

Vrbovečki obrtnici su ovom skupštinom obilježili Dan obrtnika koja se uklapa u obilježavanje Dana grada Vrbovca, Dana župe Sv. Vida Vrbovec i Dana Osnovne škole „ Krunoslav Kuten.“

Potpora ugostiteljskim objektima, teretanama i fitness centrima na području Grada Vrbovca ublažavanje negativnih posljedica izazvanih epidemijom bolesti COVID-19 

Potpora ugostiteljskim objektima, teretanama i fitness centrima na području Grada Vrbovca za ublažavanje negativnih posljedica izazvanih epidemijom bolesti koronavirusom COVID-19 

Stranice