28.JESENSKI SAJAM  GUDOVAC  03.-.05.09.2021.

Udruženje obrtnika Vrbovec je za svoje članove organiziralo nakon godinu i pol dana stanke zbog korona pandemije izlaganje na 28. međunarodnom jesenskom sajmu Gudovac u Bjelovaru. Sufinancirani sredstvima Obrtničke komore Zagreb i grada Vrbovca Udruženje je uspjelo zakupiti 140 m2 izlagačkog prostora, na kojem se  izlaže 5 izlagača obrtnika. 

Obrtnici uspješni unatoč COVID 19

Održana je redovna, izvještajna godišnja skupština Udruženja obrtnika Vrbovec. Skupštini su bili nazočni dr. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreba i Denis Kralj, gradonačelnik grada Vrbovca.

Vrbovečki obrtnici su ovom skupštinom obilježili Dan obrtnika koja se uklapa u obilježavanje Dana grada Vrbovca, Dana župe Sv. Vida Vrbovec i Dana Osnovne škole „ Krunoslav Kuten.“

Potpora ugostiteljskim objektima, teretanama i fitness centrima na području Grada Vrbovca ublažavanje negativnih posljedica izazvanih epidemijom bolesti COVID-19 

Potpora ugostiteljskim objektima, teretanama i fitness centrima na području Grada Vrbovca za ublažavanje negativnih posljedica izazvanih epidemijom bolesti koronavirusom COVID-19 

Udruženje obrtnika Vrbovec bilježi porast otvaranja obrta unatoč problemimaUdruženje obrtnika Vrbovec predstavlja svoj rad kroz 2020.  u „ novo normalnom „ u kojem se bilježi  rast broja članova od 5 % te sada  broji 399  članova (u 2020. odjavljeno 17 obrta a prijavljeno 36 obrta). Za naše članove je otpisana ili umanjena komunalna  nakanada za jedan kvartal, smanjene su naknade za terase a iste su bez naplate maximalno proširene.

Predsjednica RH Kolinda Grabar- Kitarović u posjetu Udruženju obrtnika Vrbovec

U petak 25.01.2019.g. predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović posjetila je Vrbovec gdje su ju dočekali gradonačelnik Denis Kralj i predsjednik UO Vrbovec Ivan Leščić.

Udruga „Pera“ koja njeguje gastro ponudu vrbovečkog kraja dočekala je predsjednicu u prostorijama UO Vrbovec. Predsjednica je pozdravila nazočne članove udruge i upoznala se s njihovim radom, kao  i s manifestacijom „Kaj su jeli naši stari“, a zatim i s radom Udruženja obrtnika Vrbovec. 

U 2019. godini vrbovečko udruženje stavit će naglasak na obrazovanje i zapošljavanje

Vrbovečko udruženje obrtnika održalo je 12. prosinca drugu sjednicu Skupštine na kojoj su sudjelovali i članovi Upravnog te Nadzornog odbora. Članovi su donijeli Plan rada i Financijski plan za 2019. godinu koji je značajno manji od prošlogodišnjeg, budući da je 2018.-ta bila godina izbora, obilježavanja 50. obljetnice Udruženja, te je održan projekt 8. Revija u slici čime su planirani prihodi i rashodi bili gotovo 30% veći od plana za 2019. godinu.

Obrtnici pokazali svoju kreativnost na vrbovečkoj "Reviji u slici"

Vrbovačka “Revija u slici”  tradicionalno je i ove godine okupila radove i kreacije krojača, dizajnera, frizera, kozmetičara,cvjećara, fotografa iz Vrbovca i okolice. Revija je održana u organizaciji Udruženja obrtnika Vrbovec, Turističke zajednice grada Vrbovca te uz sponzorstvo Grada Vrbovca, Zagrebačke županije i Obrtničke komore Zagreb.

Stranice