Održan 23. Sajam gospodarstva u Zaprešiću

Udruženje obrtnika Zaprešić, pod sloganom „Obrtništvo u doba umjetne inteligencije“, organiziralo je 23. Sajam gospodarstva. Sudjelovali su lokalni i obrtnici iz drugih dijelova Zagrebačke županije te iz grada Zagreba, Sisačko-moslavačke, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije, susjedne Slovenije (Krškog) i Srbije (Kanjiže).

Radionica za bespovratne potpore iz domaćih i EU/NPOO fondova i subvencioniranih kredita HAMAG/HBOR – najave za 2023. godinu

U prostorijama Udruženja obrtnika Zaprešić, 16. veljače 2023. godine održala se informativna radionica na temu bespovratnih potpora iz domaćih i EU/NPOO fondova i subvencioniranih kredita HAMAG/HBOR – najave za 2023. godinu.

Naglasak radionice bio je ponajviše na:

Održana konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Zaprešić

U prostorijama Udruženja obrtnika Zaprešić u petak, 09. rujna 2022. godine održana je konstituirajuća sjednica Skupštine, čime su završeni izbori za mandatno razdoblje 2022. -2026. godina. Izabrani su novi članovi za tijela: Skupštine, Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Predsjednik i delegati za članove Skupštine Obrtničke komore Zagreb.

DODJELA PRIZNANJA OBRTNICIMA S PODRUČJA UDRUŽENJA OBRTNIKA ZAPREŠIĆ

Hrvatska obrtnička komora i Obrtnička komora Zagreb svake godine dodjeljuju priznanja uspješnim, uglednim i časnim obrtnicima  za  promicanje ugleda obrtništva, dugogodišnji rad kao i za ostvarena postignuća u obrtu.

S obzirom na to da se 2020. i 2021.  godine zbog  pandemije uzrokovane virusom COVID-19 nisu mogla uručiti priznanja  Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore Zagreb, ista su uručena nakon sjednice Upravnog odbora Udruženja obrtnika Zaprešić, 02. rujna 2021. godine. 

Posjet Predsjednice Udruženja obrtnika Zaprešić Osnovnoj školi Antun Augustinčić

Prilikom posjeta Osnovnoj školi Antun Augustinčić, predsjednica Udruženja obrtnika Zaprešić Jasenka Jančić uručila je ravnateljici Danijeli Adžijević priznanje Obrtničke komore Zagreb „Zlatni krug“ za uspješan posjet Zagrebačkom obrtničkom sajmu i izniman angažman same Ravnateljice. Sam posjet bio je nekoliko puta odgađan zbog situacije uzrokovane bolešću COVID-19 te nas veseli da je napokon došlo do realizacije posjeta  zaprešićkoj osnovnoj školi sa željom da se dobra suradnja Škole, Udruženja obrtnika Zaprešić i Obrtničke komore Zagreb nastavi i u budućnosti.

Stranice