Zagreb Crafts Shop, projekt Obrtničke komore Zagreb i Udruženja obrtnika grada Zagreba kao takav prvi je crafts shop u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj koji na jednom mjestu nudi unikatne rukotvorine zagrebačkih obrtnika, kao i obrtnika s područja Zagrebačke županije, s ciljem promocije i popularizacije tradicijskih i  umjetničkih obrta. 

Zagreb Crafts Shop je nastavak, već ranije započete uspješne digitalne platforme Zagreb Crafts. Naime, putem ove platforme više od 100 obrtnika nudi mogućnost online kupnje svojih vrijednih i visokokvalitetnih proizvoda, a koji će od danas, građanima grada Zagreba, kao i brojnim turistima, biti dostupni i u ovoj, novouređenoj trgovini, smještenoj na atraktivnoj lokaciji u samom središtu našeg Grada, u pasažu Matice hrvatskih obrtnika, Ilica 49. 

Proizvode koji se nalaze u ponudi Zagreb Crafts Shop, odlikuju visoka estetska i kreativna rješenja pa će te tako ovdje moći vidjeti i kupiti  umjetnički izrađen nakit, unikatne haljine, jedinstvene torbe i novčanike, suvenire s motivima Zagreba, različite cvjetne dekoracije, ručno šivane bilježnice, ukrase, kao i druge brojne rukotvorine. 

Ovi proizvodi zasigurno predstavljaju svojevrsnu atrakciju i raritet, pogotovo za naše turiste koji dolaze iz različitih krajeva svijeta, jer u današnje vrijeme, masovne, industrijske i serijske proizvodnje, ručno rađeni, jedinstveni i unikatni proizvodi su nešto što se ne susreće svugdje i svaki dan.

Ovaj projekt predstavlja još jedan iskorak i značajan pomak u promicanju zagrebačkih obrtnika i obrtnika zagrebačke županije  i njihovih proizvoda, te na ovaj način upotpunjuje turističku ponudu, na što su obrtnici kao i Obrtnička komora Zagreb izuzetno ponosni.

Pozivamo Vas da posjetite naš prvi Zagreb Crafts Shop na adresi Ilica 49 (pasaž)!

U ponudi Vas očekuju unikatni ručno rađeni proizvodi koje odlikuje visoka estetska i kreativna rješenja i sve to po povoljnim cijenama! 

Radno vrijeme Crafts Shopa: 

PON-PET: 10- 17 sati 

SUB: 9- 13 sati

 

Kontakt:

mob: 099 223 3016

e-mail: zagreb.crafts@okz.hr

 

 

GALERIJA: