Ovogodišnji prestižni Tjedan mode u Milanu održao se od 17. do 23. rujna. Od velike je to važnosti za modne dizajnere, a pogotovo za mlade dizajnere poput Ljiljane Koprivnjak, vlasnice sesvetskog obrta Kalisi design, kojoj je ovo i prva međunarodna revija. Priliku za to dobila je pozivnicom od strane modnog skauta i novinara Josipa Grabovca.  Same pripreme su počele odmah nakon dobivene pozivnice još prije godinu dana a motivacija je došla i sa žitnih polja i sa morskog dna što se može vidjeti u samoj kolekciji. Kao i njeni dosadašnji radovi, kolekcija je vrlo ženstvena, elegantna te otmjena. Povezuje i kombinira samopouzdanje i romantiku sa smjelošću i oštrinom kroz svoj lepršavi i živahan moderan stil.
Kolekcija Proljeće/ Ljeto 2025 pod nazivom "Essence of Life" predstavljena je pod organizacijom Emerging Talent Milan. Tu je obrt Kalisi design predstavio 10 odjevnih kombinacija koje su prošle poprilično zapaženo, čak toliko da su tri ostale u Milanu u njihovom showroomu gdje se mogu pogledati kroz naredne mjesece.
Udruženje obrtnika Sesvete je zajedno sa OKZ podržalo Kalisi design sukladno svojim mogućnostima a truditi ćemo se nastaviti tako i dalje. Ljiljani Koprivnjak želimo puno uspjeha i čestitamo na nastupu na ovako velikom događaju te se nadamo da ćemo njene radove viđati još češće.