Organizatori revije su i ove godine Udruženje obrtnika Vrbovec i Turistička zajednica Grada Vrbovca.

U prostoru KTC-a Vrbovec održat će se  2.12.2023.godine po 10. puta  jedinstvena, glamurozna i spektakularna  modna revija koja okuplja više od 100 sudionika i to 30 obrtnika i poduzetnika iz Vrbovca i okolice (dizajnera, krojača, frizera, stilista, kozmetičara, fotografa, cvjećara)  te 70 modela. Ova revija donosi inspirativnu modnu bajku koja će zadiviti prisutne kombinacijom elegancije, inovacije, održivosti te poticanja lokalnog poduzetništva i kreativnosti.

Cilj ove revije je prilika za promociju lokalnih obrtnika i poduzetnika, ističući njihovu ulogu u stvaranju prosperitetne lokalne ekonomije te promicanje jedinstva i zajedništva.

Sudionici revije, ( obrtnici i poduzetnici grada Vrbovca, Dubrave, Farkaševca, Preseke i Rakovca)  krojači i dizajneri odjeće, podijeljeni u 10 timova  prikazat će svoje izvanredne kolekcije i širok spektar stilova, od dnevne do klasične elegancije sve do modernih, večernjih i avangardnih kreacija. Svaka kolekcija nosit će pečat originalnosti i autentičnosti, ističući raznolikost talenata koji pružaju cjelovit doživljaj mode i ljepote.

Marljivo radeći na pripremi tematskih kolekcija, dizajneri ističu ne samo estetsku vrijednost svojih kreacija, već i veliki angažman u održivom pristupu proizvodnji odjeće kroz prirodne materijale.

Vodeći naši frizeri i kozmetičari upotpunjuju tematske kreacije pripadajućim frizurama i odgovarajućom šminkom. Nezaobilazna je suradnja s domaćim fotografima koji bilježe svaki trenutak, stvarajući čarobne vizualne priče i trajne uspomene, kao i s cvjećarima koji stvaraju kreativne instalacije pretvarajući ovu modnu reviju u cvjetnu rapsodiju.

Ovogodišnja, 10. modna revija, nazvana „Jedinstvo u raznolikosti“  promovira zajedništvo, povezanost i prihvaćanje različitosti kroz modni izričaj te je tako postala primjer kako moda i kreativnost mogu biti platforma za isticanje važnosti udruživanja u lokalnoj zajednici.