POZIV OBRTNICIMA,  PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA SAJMU
Udruženja obrtnika Zaprešić i ove godine u suradnji s gradom Zaprešićem organizira već tradicionalni 19. SAJAM GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU. 

Planirani termin održavanja je 13. 14. i 15. listopad 2017. godine (petak, subota i nedjelja) u Zaprešiću na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirat ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također spremni urediti u skladu s potrebama.

Prostor za izlaganje bit će uređen prema zahtjevima od strane izlagača, besplatno za sve izlagače, što omogućuje naš Grad, a taj dogovor smo najavili u lipnju ove godine, bilo da žele izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru naših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Na sajmu se mogu ponuditi proizvodi i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.

Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima poput modnih revija, revija frizura, nastupa kulturno-umjetničkih društava, predstavljanja pojedinih obrta i zanimanja i sl. u koje se mogu uključiti svi izlagači ovisno o interesima i očekivanjima, a i ostali koji se žele na bilo koji način predstaviti na Sajmu.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01 / 3310 810; 01 / 3310 329 svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati, na službenim web stranicama Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr), email: udruzenje-zapresic@zg.t-com.hr ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. M. Tita br. 2.

I ove godine Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i vi ovisno o vašim interesima i očekivanjima.

Prijavu za sudjelovanje možete skinti ovdje (DOCPDF)

Skice štandova (PDF)