Udruženje obrtnika Vrbovec je za svoje članove organiziralo nakon godinu i pol dana stanke zbog korona pandemije izlaganje na 28. međunarodnom jesenskom sajmu Gudovac u Bjelovaru. Sufinancirani sredstvima Obrtničke komore Zagreb i grada Vrbovca Udruženje je uspjelo zakupiti 140 m2 izlagačkog prostora, na kojem se  izlaže 5 izlagača obrtnika. 

1.    Naziv/tvrtka: «HIDRO-SPOJ»…proizvodni obrt vl. Zdravko Sohora -Vrbovec                   

       Ponuda: Proizvodnja hidrauličnih cilindara i hidrauličnih instalacija, sklopova za poljoprivredne strojeve i mehanizaciju, strojeva i sklopova za poljoprivredu i radne strojeve …..  

 2.   Naziv/tvrtka: Proizvodno – trgovački obrt „Megas –Vrbovec „ vl. Tomislav i Alen Abramović – Gostović - Vrbovec

        Ponuda: Proizvodnja ralica za snijeg, naletni utoverivač za đubar, valjak za zemlju, bio roler, zaštita vinograda i voćnjaka protiv tuče, specijalnih sadilica, proizvoda za građevinu, rustikalnih pantova



3.     Naziv/tvrtka: „STUDIO – SPRINT „ obrt i d.o.o. Celine - Vrbovec 

        Ponuda: sve vrste auto-prikolica sa opremom za poljoprivrednike, prijevoz svih vrsta tereta.                                        

4.     Naziv/tvrtka: „LIKTIN“ obrt za proizvodnju i usluge metala, gume i plastike,vulkanizacija i  trgovina VL. Ivan Leščić                                       

        Ponuda: Proizvodnja i usluga od metala, gume i plastike, vulkanizacija i trgovina, poljoprivredni strojevi i priključni strojevi za poljoprivrednu mehanizaciju i servis.

4.    Naziv/tvrtka: Proizvodno –uslužni obrt ZIG Dubrava vl. Goran Besednik                    

       Ponuda: Proizvodnja utovarivača stajskog gnojiva, nosača roto bala i usluge tokarenja i zavarivanja



S obzirom na  epidemiološke mjere unazad godinu i pol dana  izlagači se nadaju  povratku posjetitelja i poslovnih partnera  na ovaj najvažniji sajam poljoprivrede i prateće proizvodnje. Ova sajam je prilika za  prezentaciju i ponudu  proizvoda i usluga  svojim postojećim poslovnim partnerima ali i stjecanju  novih, stoga je od iznimne važnosti za naše obrtnike.