Internet marketing

U Udruženju obrtnika Velika Gorica 19.5.2016. s početkom u 9,00 sati održati će se seminar

„Važnost razvoja web stranice – Internet marketing“,

sa ciljem upoznavanja i edukacije o važnosti Internet promocije u poslovanju.U današnje vrijeme iznimno je važna prisutnost na Internetu, posebno u poslovnom svijetu. Internet je ključan alat promocije, a web stranica je primarno mjesto predstavljanja proizvoda i usluga; te je iz tih razloga neophodno imati kvalitetnu web stranicu.

Kupci danas većinu informacija, usluga i proizvoda prvenstveno traže i kupuju putem interneta. Stoga je kvalitetna web stranica osnovi preduvjet za poslovanje  svakog obrta ili tvrtke koja želi biti konkurenta na tržištu. Sudionici će se na seminaru upoznati s  osnovama Internet marketinga, ispravnim pristupom razvoju web stranice određivanjem vizualnog identiteta i sadržaja, važnosti razvijanja strategije prisutnosti na Internetu, te načinima upravljanja web stranicom potkrijepljeno primjerima iz prakse.

Predavač je Tomislav Gligora, stručni specijalist inženjer informacijskih tehnologija iz tvrtke Fleksbit.

Seminar je besplatan za sve zainteresirane, a održati će se u dvorani Doma obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka 5, II kat.

Za prijavu na seminar molimo ispunite prijavnicu (koja se nalazi ispod teksta), te ju dostavite na e-mail adresu uovg@zg.t-com.hr , ili se prijavite putem telefona  01/6222110.

 

 

PrilogVeličina
Datoteka PRIJAVNICA.docx47.54 KB